Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Acı Biten Şaka: Esenler ’de Bir Genç Hayatını Kaybetti

Acı Biten Şaka: Esenler ’de Bir Genç Hayatını Kaybetti

İstanbul Esenler'debir grup arkadaş şakalaşırken silah patladı ve tabancadan çıkan kurşun ile 17 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise şüpheli olarak gördükleri, hepsi de 18 yaşından küçük 8 genci gözaltına aldı.

Haber:Mustafa Siviş

Olay dün gece yaklaşık 22:00 sıralarında Esenler'in Birlik mahallesinde meydana geldi. İddialara göre bir grup arkadaş bir binanın çatı katında şakalaşırken bilinmeyen bir nedenle silah patlıyor ve silahtan çıkan kurşun 17 yaşındaki K.Ç.’ nin kalbine isabet ederekölümüne neden oluyor.

Gencin Yakınları ve Mahalleli Toplandı

112 ekiplerine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi fakat olayın gerçekleştiği binanın etrafına ölen gencin akrabaları ve mahalle halkı toplandı. Olası bir gerginliği önleyen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Olayda hayatını kaybeden K.Ç.’nincansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından gerekli otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Şüpheli 8 Genç Gözaltında

Şüpheli ölüm sırasında olay yerinde bulunan ve yaşları 18’den küçük olan 8 genç ise polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin karakoldaki adli işlemleri devam ediyor.



Anahtar Kelimeler: Biten : Esenler Hayatını Kaybetti
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı