Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

?Adalet Için, Herkes Için Buradayiz?

?Adalet Için, Herkes Için Buradayiz?

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu`nun, Ankara`dan baslattigi `Adalet Yürüyüsü`ne CHP örgütleri, bazi siyasi partililer, STK`lar ve vatandaslar desteklerini vermeye devam ediyor.

 Eyidogan “Adalet Için, Herkes Için Buradayiz”
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu`nun, Ankara`dan baslattigi `Adalet Yürüyüsü`ne CHP örgütleri, bazi siyasi partililer, STK`lar ve vatandaslar desteklerini vermeye devam ediyor.  
 
Istanbul Maçka Demokrasi Parkinda bugünkü CHP Istanbul eski Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidogan, CHP Istanbul sol kanat üyeleri, Fatih ilçe örgütü ve vatandaslarla birlikte oldular, adalet yürüyüsüne destek oldular.
 

“Iktidarina Hukuku, Adaleti Hatirlatmak Içim Buradayiz”
Prof. Dr. Haluk Eyidogan,Istanbul Maçka Demokrasi Parkinda partililerle süreci degerlendirerek, iktidara seslendi.  Eyidogan,“ bu yapilan adalet yürüyüsüdür, halkin demokratik yollarla ve demokrasi kurallari içerisinde yönetenlere ikazidir. Bizlerin bu alanlarda olusumuzun tek bir nedeni var, oda Katledilen adaleti aramaktir. Saray iktidarina hukuku, adaleti hatirlatmak ve yok saydiklari adaletin bir gün kendilerine de lazim olacagini haykirmak için buradayiz. Hayir, oyu verenler ve adalet isteyenler yeniden bir semsiye altindabirlestiler. Bu birliktelik ülkemizin yarinlarini ve gelecegini sekillendirecek. Bu birliktelik herkesin aklini basina almasini saglayacaktir.”
 
Herkes Için, Adalet Için Yürüyoruz,
Konusmasina söyle devam eden Eyidogan “Bu mesele ülkesini seven ve çocuklarinin yarinlarini düsünen her yurttasimizin meselesidir. Bunun adina halk hareketi de diyebilirsiniz. Adalet yürüyüsümüzü, yalniz birkisiye, bir gruba, bir siyasi partiye veya bireylere indirgenememek lazim. Biz ülkemizde yapilan tüm haksizliklara karsi çikan bir anlayista olanlariz. Ayrim yapmadan tüm yanlis uygulamalara tepkimizi koyarak adalet ariyoruz. Haksizliklardan nasiplenen ve haksiz yere tutuklanan herkes için, adalet için yürüyoruz, alanlara çikiyoruz” dedi.







  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı