Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Adalet PartisiYeniden doguyor..

Adalet PartisiYeniden doguyor..

Türk siyasi tarihinin geçmisinde büyük hizmetlere imza atan Adalet Partisi Türkiye genelinde yeniden yükselise geçerek adim adim geliyorlar. Bu Adalet siyasette baska bir ADALET olacak.. Genel baskanligini Prof Dr. Vecdet Öz’ün yaptigi Adalet Partisinin I

9 Ekim 2015 tarihinde Prof. Dr. Vecdet Öz ve arkadaslari tarafindan ilk logosuna çok benzer bir logoyla yeniden kurulan Adalet Partisi Türk siyasetinde yeni bir hamleye ve dirilise geçmeye hazirlaniyor. Istanbul Il baskanligi ve bir çok ilçelerinde yenilenme karari alan partinin Il baskanligina yapilan yeni bir atama ile kisa süre içersinde siyasetteki en önemli yerini almak için bütün projeler yapilmaya baslandi.
Geçtigimiz hafta Istanbul il baskanligi görevinden alinan Ömer Yildirim’in yerine aslen Trabzon’lu olan Kagithane’li is adami Yüksek mimar Sedat Gür atanarak resmen görevine basladi.1973 Trabzon Maçka dogumlu olan Sedat Gür, ilk ve orta egitimini Trabzon’da, Liseyi Istanbul’da bitirmistir. Istanbul’da egitimine devam eden Gür, hem mimarlik, ve hem de iç mimarlik fakültesini bitirerek, Marmara Üniversitesi is sagligi bölümünde yüksek lisansini tamamlayarak, is sagligi güvenlik uzmani olmayi hak kazandi. Halen Istanbul Kagithane’de kendisine ait mimarlik bürosu olan baskan Sedat Gür, ayni zamanda Üniversitede ögretim görevlisi olarak da görevini sürdürmektedir.
Adalet Partisinin Istanbul il baskanligi görevine atanan Sedat Gür, egitim ve is dünyasindaki basarilarina siyasette de büyük atilimlara imza atacagini belirterek, Parti genel baskani Prof. Dr. Vecdet Öz ve genel baskan yardimcilari ile el ele vererek iyi bir koordineli çalisma yaparak Istanbul’un ilçelerindeki bütün teskilatlari en kisa zamanda kurarak siyasette geçmiste oldugu gibi milli, manevi ve ahlaki degerlere de önem vereceklerini ifade ederek,
Su an halkin Türkiye’deki siyasetteki yapilanmanin nasil seyrettigini ve nerelere kadar nasil devam edecegini de özetleyen baskan Sedat Gür, “Bu görevi bana layik gören genel baskanimiz ve yönetimine tesekkür ediyorum. Egitimde, sanatta ve meslegimdeki basarimi siyasette de göstermek istiyorum. Öncelikle Istanbul’da teskilatlanmamizin varligini saglayacagiz. Devlet ve millet için el ele verecegiz. Adimizin Adalet oldugu siyasi kulvarda Adaletin, esitligin ve özgürlügün önünü açarak hakça ve insanca yasayan bir toplumun önünü açacagiz.. Istanbul ve Türk halkimiza hayirli hizmetler yapmak için çikmis oldugumuz bu yolda Allahtan muavafikayetler ve siz milletimizden hayirli dualar ve basari dileklerinizi bekliyorum” seklinde konustu.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli