Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AFAD Istanbul Gönüllülük Egitimleri Basladi.

AFAD Istanbul Gönüllülük Egitimleri Basladi.

AFAD Istanbul Gönüllülük sistemi yüz yüze egitimlerine basladi.

Haber: Senol Özyurt

AFAD, “Afetlerde Türkiye’nin Ortak Gücü” anlayisiyla afet yönetimi faaliyetlerini planlar, gerçeklestirir, yönlendirir ve koordine eder. Dünya genelinde arama kurtarma, insani yardim, tahliye ile transfer çalismalari yürütür ve insani altyapilar kurar.

Bu hizmet Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi isbirligi ile e-Devlet Kapisi altyapisi üzerinden sunulmaktadir devlet üzerinden Afad gönüllüsü Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligi Gönüllülük Basvurusu yapip Takibini yapabilirsiniz

 

Afad Gönüllüsü Uzaktan Egitim.

1. Afet Risklerini Azaltma

2. Afet Risklerini Anlama

3. Kisisel Stres Yönetimi

4. Arama Kurtarma Faaliyetlerinde Kullanilan Dügümler

5. Birey ve Aileler için Afet Bilinci Egitimi

6. Liderlik

AFAD Gönüllüsünün kim oldugu ve AFAD Gönüllüsüne neden ihtiyaç duyuldugunun farkindaligina sahip, afetlerle ilgili temel kavramlari bilen, yangin, tahliye ve ilk yardim konularinda ön bilgi sahibi olarak farkindalik kazanmis, AFAD Gönüllülük sistemi uzaktan egitimlerini tamamlamis gönüllülerdir.

Uzaktan Egitimlerin Basari Ile Tamamlanmasi Sonrasindan Afad Gönlüsü Olarak Yazili Bir Dilekçe Ile Yüz Yüze Egitime Katilma Talebinizi Içerir Bir dilekçe müracaat edilmesi üzerine

Istanbul Afad Egitim Birimi tarafindan degerlendirilen gönüllülere telefonla ulasim saglanarak egitim tarihi hakkinda bilgi verilmek suretiyle istekli olan gönüllere Branslarin da Uzman AFAD Egitimciler Tarafindan 5 Gün Süren 25 saatlik egitim sürecine dahil edilerek Egitimlerini Basariyla tamamlayan Afad Gönüllülerine KATILIM BELGESI Tanzim Edilmektedir.

Çevrimiçi egitimlerini tamamlayan Istanbul 4 Grup gönüllülerimizin Arama ve kurtarma, sosyal yardim, yangin ve ilkyardim konularinda, profesyonel ekiplere destek olabilecek Destek AFAD Gönüllüsü egitimleri Istanbul Afet Egitim Merkezimizde gerçeklestirilmistir.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı