Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AGD ESENLER’DEN MASA TENISI TURNUVASI

AGD ESENLER’DEN MASA TENISI TURNUVASI

Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) Esenler Subesi Spor Komisyonu tarafindan Istanbul Ticaret Odasi 15 Temmuz Sehitleri Anadolu Imam Hatip Lisesi Spor salonunda ilk defa düzenlenen masa tenisi turnuvasi büyük bir katilimla gerçeklestirildi.

Anadolu Gençlik Dernegi Esenler Subesi Spor Komisyonu Baskani Mehmet MAMAS; ilk defa düzenlemis oldugumuz masa tenisi turnuvamiza çok kisitli bir zaman diliminde 170 kayit aldiklarini bugün turnuvamizi 160 katilimciyla gerçeklestirerek güzel bir etkinlik gerçeklestirdik. Ayni zamanda Türk Hava Kurumu Istanbul Sportif Havacilik Kulübü Baskani olan Mamas turnuvada ilk 4’e kalan yarismacilarimiza yamaç parasütü uçusu hediye edilecegini belirtti. Esenlerimizdeki tüm gençleri sportif etkinliklerimizi yakinen takip etmeye ve etkinliklerimize katilimci olmaya davet etti.

Anadolu Gençlik Dernegi Esenler Sube Baskani Mehmet GÖMEÇ; Bugün 09:00 – 16:00 saatleri arasinda es zamanli oynanan 6 masada yaklasik 160 masa tenisi müsabakasi gerçeklestirerek bir ilke imza atmis olduk. Bu organizasyondan edindigimiz tecrübeyle önümüzdeki dönemlerde geleneksel hale getirecegimiz Masa Tenisi Turnuvasini 3 farkli konsepte gerçeklestirecegiz. 

1-) Esenlerde okuyan Ortaokullar arasi masa tenisi turnuvasi

2-) Esenlerde okuyan Liseliler arasi masa tenisi turnuvasi

3-) 20 yas üstü Esenlerde ikamet eden halkimiza yönelik masa tenisi turnuvasi

Gömeç, Esenlerimizde Sosyal – Kültürel ve Sportif faaliyetlerimizi gençlerimiz özelinde çesitlendirerek daha fazla katilimci etkinliklerle hizmetlerimize devam edecegiz. Bu vesileyle masa tenisi turnuvasinda bizlere destek saglayan Esenler Belediyesi Spor Müdürü Erhan AKCAN’a, Spor salonunu tahsis eden okul müdürümüze, Türk Hava Kurumu Istanbul Sportif Havacilik Kulübüne ve Yerel Basin mensuplarimiza tesekkürlerimizi sunariz ifadelerine yer verdi.       

Masa tenisi turnuvasinda dereceye giren yarismacilara çesitli ödüller verilerek, hatira fotografi çekimleri akabinde program sona erdi.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli