Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AGZI OLAN KONUSUYOR

AGZI OLAN KONUSUYOR

Agiz elbette konusmak içindir. Ama agizdan çikan her sey anlamli ve degerli olmuyor.

Agiz elbette konusmak içindir. Ama agizdan çikan her sey anlamli ve degerli olmuyor.

Agzindan çikani kulagin duymasi süresince, baska kulaklar da söylenileni duyunca çarsi karisiyor.

Esenler Belediye baskani konusmayi seven, hitabeti düzgün biri. Lakin teknik konusmayi sevmiyor, hatipligi daha çok hamasete dayali. Hamasi konusmalar etkili oldugu kadar, yan etkili de olabilir.

Hamaset yapilinca hamsinin kavaga çikmasi bile gerçek olur.

AKP genel siyasetçileri de hatiplik olarak iyiler ama ayni genelleme burada da söz konusu, konusmalar hep hamaset üzerine. 

Kaynagi, asli astari olmayan, konu bütünlügü dahi olmadan, masal, hikâye ve atmasyonlar ile konusmak kolaydir. Zaten akademik te konusmuyorsun degil mi?

Iyi de atilan ok ve söylenilen sözün geri dönüsü olmuyor!

Pardon, bu hamasetçi beyler, yayin yasagi getirerek, sakladiklarini veya saklayabildiklerini zannetseler de algi ve trol bagirtilari ile gizlediklerini düsünseler de duyanlar duymasi gerekeni duyuyor, gerçekleri yasayanlar algi operasyonlarina kanmiyor.

Su, Istanbul'u Yunanli kazandi manseti de aslinda, baska bir gazeteciden aldigi duyum üzerine yapilan bir haber! Bu haberi uçuran gazetecide aslinda iktidar borazani biri! Isin bu tarafi pek irdelenmiyor! Duyum oldugu için borazanin ismini vermeye gerek yok!

Sayin Imamoglunu, kendi kisir çekismelerine sokmak istiyorlar. Oysa Yunanistan'a gitmeye gerek yok, yerel basin Sayin Göksu'ya epey sorular sordu, cevap alamadi! En basitinden ilçe borcunu, reklam harcamalarinin bedelini, Havaalani ve Turgut Reiste yapilan insa faaliyetlerinin emsalinin soruldugunu ve cevap verilmedigini hatirliyorum.

Ne hikmetse Sayin Imamoglun'dan bunu bekleyenler, bir Imraliya Apo'ya bir Samsun 19 Mayis etkinligine kosturuyor. Giderken Fesli Kadir Misirlioglu'nu da mezarinda kosusturmalari ile rahatsiz ediyorlar!

Agzi olan konusunca, Japonlarin buldugu yüz tanima teknolojisi de çöpe gidiyor! Bu hamasetçi taife, soyadindan ve tipinden kimin hangi partiye oy verdigini anlayabiliyor! Bu absürtlük bile çogunluk algisi ve tekelci basin anlayisi yüzünden çok gündeme gelmiyor.

Agzi olanlar bos bos konussa da yayin yasagi getirse de hukuka inanci olan hukuksuzlugu görüyor, vicdan sahipleri mantiksizliklara ses çikarmasa da olanlari unutmuyor.

Gereksiz konusma agzi yormaktan baska bir tek gazlanmayi sevenleri memnun ediyor. 21.05.2019



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı