Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

Aile Boyu Spor Ve Yarisma

Aile Boyu Spor Ve Yarisma

Sömestr tatili ile baslayan ?Esenler Belediyesi Yariyil Tatili Spor Oyunlari` son gününde eglenceli anlara sahne oldu. Spor ögrenimi gören ögrencilere veliler de katildi.

Aile Boyu Spor Ve Yarisma

Sömestr tatili ile baslayan ‘Esenler Belediyesi Yariyil Tatili Spor Oyunlari’ son gününde eglenceli anlara sahne oldu. Spor ögrenimi gören ögrencilere veliler de katildi. Veliler, minyatür kale sut çekme yarismasinda futbol hünerlerini çocuklarina sergilediler.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Müdürlügü tarafindan düzenlenen Yariyil Tatili Spor Oyunlari, her hafta sonu farkli branslarda gerçeklestirilen müsabakalar ile sona erdi. Bilek Güresi, Dama, Satranç, Mini Futbol, Taekwondo, Güres, Voleybol ve Basketbol spor dallarina katilan yaklasik 500 ögrenci ile aileleri sporla dolu bir ay geçirmenin heyecan ve güzelligini yasadilar.

AILELER DE YARISTI

Yariyil Tatili Spor Oyunlari’nin son gününde her zaman çocuklarinin müsabakalarini izleyen veliler de hünerlerini gösterme firsati buldular. Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi egitmenleri tarafindan kisa bir teorik egitime alan veliler, bu sefer çocuklarinin izledigi müsabakalarda yaristilar. Veliler de çocuklari ile birlikte heyecan dolu dakikalar yasadilar.

MINYATÜR KALEYE SUT

Müsabakalarin son gününde çocuklar kendi aralarinda satranç yarismasina katilirken veliler de isinma hareketlerinin ardindan minyatür kaleye sut çekme yarismasinda ter döktüler. Kadin ve erkeklerden kurulu takimlarin ayri ayri olarak gerçeklestirdigi yarismada sag ve sol ayakla sut çekerek hünerlerini gösteren veliler bu isin o kadar da kolay olmadigini deneyerek ögrendiler. Çocuklari ile birlikte güzel bir hafta sonu gününde spor yapma firsati bulan veliler düzenlenen bu organizasyon için Esenler Belediyesi’ne tesekkür etti.

 



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı