Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Ak Parti 48. Danisma Meclisine Yapti!

Ak Parti 48. Danisma Meclisine Yapti!

Esenler Akparti Ilçe Baskanliginin her ay rutin olarak yapmis oldugu danisma meclisi Esenler Kültür Merkezinde yapildi.

Haber merkezi/gazete esenler

Esenler Ak Parti 48. Danisma Meclisine Yapti!

Esenler Akparti Ilçe Baskanliginin her ay rutin olarak yapmis oldugu danisma meclisi Esenler Kültür Merkezinde  yapildi.

Esenler Kültür Merkezi`nde gerçeklestirilen 48. Danisma Meclisine, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Erdem, AK Parti Istanbul Milletvekili Osman Askin Bak, AK Parti Istanbul Milletvekili Bülent Turan, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, AK Parti Istanbul Il Yönetim Kurulu Üyeleri Halis Dalkiliç, Mehmet Umur, Idris Topdag AK Parti Ilçe Baskani Av. Umut Özkan, Ilçe Kadin Kollari Baskani Rumeysa Semiz Alsancak, Gençlik Kollari Baskani Erdal Basak, Mahalle Baskanlari ve yüzlerce partili katildi.

Açilis konusmasini Ilçe Baskani Av. Umut Özkan yapti. Esenler`de 1024 sandigin oldugunu söyleyen Özkan, "1 sandikta hata yapilmasi büyük sorunlar yasatir. Birbirimize yan gözle bakmayacagiz. Birbirimize kardeslik hukukunu tesis edecegiz. Çalismaya devam edecegiz. Ben katilimlarindan dolayi Genel Baskan Yardimcimiza, Milletvekillerimize, Belediye Baskanimiza ve katilim saglayan herkesi en kalbi duygularimla selamliyorum" dedi.
Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Biz Esenler olarak küçük nehir olarak, büyük denize destek veriyoruz. Bu nehirlerden öyle bir tanesiyiz ki; Istanbul`un enerjisiyiz. Çünkü Istanbul`da her 10 kisiden 7 kisisinin AK Partili oldugu ikinci bir ilçe yoktur" dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Teskilatlanma Baskani Ekrem Erdem, AK Parti Istanbul Milletvekili  Bülent Turan ve Osman Askin BAK konusma yaptilar.Toplanti, mahalle Baskanlari ve AK Parti Ilçe Baskani Av. Umut Özkan`in tekrar selamlama konusmasi yapmasinin ardindan son buldu. 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli