Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

AK Parti Istanbul Il Baskanligi 2. Bölge vekil adaylarini Esenlerde tanitti.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi 2. Bölge vekil adaylarini Esenlerde tanitti.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan Esenler`de düzenlenen sevgi yürüyüsü, partililerin katilimiyla gerçeklesti.

 AK Parti Istanbul Il Baskanligi 2. Bölge vekil adaylarini Esenlerde tanitti.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan Esenler’de düzenlenen sevgi yürüyüsü, partililerin katilimiyla gerçeklesti.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan Esenler`de düzenlenen sevgi yürüyüsü,partililerin katilimiyla gerçeklesti. Sevgi yürüyüsünde konusan AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci, muhalefete seslenerek, "Projeleri varsa adam gibi açiklasinlar. Bu milletle yerine getirdigimiz kazanimlari nasil harcayacaklarini bize söylemesinler" dedi.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan Esenler`de düzenlenen tanitim etkinligine   AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ekrem ErdemAK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci,Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir TopbasAK Parti Istanbul Eski Il Baskani ve AK Parti 2`nci Bölge Milletvekili Adayi Aziz Babuscu, 2`inci Bölge Milletvekili Adaylari ile 2`nci Bölgede bulunan ilçelerin belediye baskanlari katildi.

Yürüyüs öncesi basin mensuplarinin sorularini cevaplayan AK Parti Istanbul Eski Il Baskani ve AK Parti 2`nci Bölge Milletvekili Adayi Aziz Babuscu, bu seçimin Türkiye`nin en önemli seçimi oldugunu söyleyerek, "Bu seçim kader seçimi. 7 Haziran AK Parti karsitliginda bir araya gelen cephenin yerli ayagiyla, uluslararasi güç merkezlerinin ittifaki halindeki cephe AK Parti`yi zaafa ugratacak bir sonuç elde etme anlaminda final görüyorlar. Milletimiz olup bitenin farkinda. AK Parti`nin kaderiyle Türkiye`nin kaderi özdeslesmistir. Bu seçim Türkiye`nin kaderiyle AK Parti`nin kaderinin bütünlestigi bir süreçte yerli ve uluslararasi güç merkezlerinin yeni bir bogaz geçis girisimidir. Bu millet buna Çanakkale`de nasil müsaade etmediyse simdi de müsaade etmeyecektir. 7 Haziran yeni bir geçis denemesinin uluslararasi güç merkezlerinin kursaklarinda kalacagi, yerli isbirlikçi millete dayanamadiklari için iktidar olamayan bu muhalefet mekanizmalarindan heveslerinin kursaklarinda kalacagi bir tarih olacaktir" dedi.

 

Daha sonra Esenler Davutpasa Caddesi`nde sevgi yürüyüsü gerçeklesti. Vatandaslar pencerelerden AK Parti`nin milletvekili adaylarina çiçek atti. Esenler Dörtyol Cumhuriyet  Meydani`nda son bulan yürüyüsünün ardindan, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Erdem, AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci,Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Topbas, vatandaslara seslendi.

AK Parti Istanbul Il Baskani Selim Temurci, vatandaslara desteklerinden dolayi tesekkür ederek, "AK Parti bugüne kadar kimseyi ayirt etmedi. Bugün bir start verecegiz. Bu start Istanbul`da yeniden bir dirilisin starti olsun. Çünkü oyun daha bitmedi" dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Erdem ise AK Parti öncesi dönemi hatirlatarak, "O dönemleri hatirliyoruz. Siz öyle bir milletsiniz ki is yapanlari gözünden tanirsiniz ve onlari isin basina getirirsiniz" dedi.

Daha sonra seçim otobüsü üzerinden AK Parti 2`nci Bölge Milletvekili adaylari tanitildi. 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli