Ak Parti 14 Mart Tip Bayramini Kutladi!

Ak Parti 14 Mart Tip Bayramini Kutladi!

Ak Parti Esenler Gençlik Kollari Yönetimi 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla Esenlerde Bulunan Hastaneleri ve saglik çalisanlarini ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Haber merkezi/Gazete Esenler

14 Mart Tip Bayrami

 

Ak Parti Esenler Gençlik Kollari Yönetimi 14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla Esenlerde Bulunan Hastaneleri  ve saglik çalisanlarini ziyaret ederek bayramlarini kutladi.

Ak Parti Esenler Gençlik Kollari  14 Mart Tip Bayrami dolayisiyla Esenlerde Bulunan  Hastanelerdeki doktor ve saglik  çalisanlarini ziyaret ederek bayramlarini kutladi. 


Esenler`de görev yapan bütün doktor ve saglik çalisanlarinin 14 Mart 
Tip Bayrami`ni kutladiklarini belirten Erdal Basak"Sagligimiz  önce Allah`a sonra doktorlarimiza emanet. Saglik çalisanlarimiz toplumdaki çok önemli bir islevi gerçeklestiriyorlar. Çok onurlu  bir meslegi icra ediyorlar" dedi. 

Gençlik Kollari Ilçe Baskani Baskani  ve beraberindeki Heyetle daha sonra servisleri gezerek doktor ve  saglik çalisanlarina çiçek verip, bayramlarini kutladi. 



Esenler Gençlik Kollari Erdal Basak: mesajinda su ifadelere yer verdi: 

"Ülkemizde, saglik alaninda pek çok devrimler gerçeklestirildi. Bugün ülkemiz, saglik hizmetlerinin verimliligi ve etkinligi anlaminda bütün dünyanin giptayla izledigi bir seyir izlemektedir. Vatandaslarimiza etkin ve verimli bir saglik hizmetinin sunumu basta hekimlerimiz olmak üzere bütün saglik personelimizin memleketimizin her noktasinda ve her kosulda özverili çalismalariyla mümkün olmaktadir. Bu kapsamda doktorlarimiz ve saglik personelimiz, aziz milletimizin kalbinde üstün sükran ve minnet duygulariyla yer almaktadir."