Tarih: 01.01.2018 00:00

Ak Partide Bayramlasma

Facebook Twitter Linked-in

Serkan Basut/Gazete Esenler

Ak Partide Bayramlasma

Esenler Ak parti Ilçe Baskanligi geleneksel bayramlasma programini bayramin 2.gününde Esenler Kültür Merkezinde yapiti.

Ilçe Baskani ev sahipligindeki bayramlasmaya Esenler Belediye Baskani M.Tevfik GÖKSU, Ak Parti Il Sorumlusu Engin GÜVENÇ, Ilçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Il Genel Meclis Üyeleri yani sira teskilatin bütün kademeleri hazir bulundu.

Ilçe Baskani Av. Umut ÖZKAN; yaptigi konusmada kurbanin günümüzdeki anlayisina vurgu yaparak, kurbanin bir nevi nefse karsi mücadelenin simgesi oldugunun söyledi.

Her bayramda yaptigimiz bu bayramlasmanin teskilat kaynasmasi ve birlik beraberligimizin perçinlemesi açisindan önemli oldugunu ifade eden Özkan, darginliklarin partimize uygun olmadigini herkesin gelip geçici oldugunu asil önemli olanin Ak partinin ilelebet ülkemize hizmeti olacagini ifade etti.

Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Ismail-i kurbanin aslinda Allah’a olan teslimiyetin sembolü oldugunu, her kurban bayraminda insan olarak yeniden arindirma yoluna gidilmelidir dedi.

Teskilat açisindan da Kurban Bayramlarinin yeni bir baslangiç ve heyecan oldugunu ifade eden Belediye Baskani, Esenler halkinin da bayramini kutladi.

Il Sorumlusu Engin GÜVENÇ; öncelikle Il Baskani Aziz BABUSCU’nun selamini iletti. Bayramlarin Müslüman alemine baris ve huzur getirmesinin temennisinde bulundu.

Program  Ilçe Baskani ve Belediye Baskaninin teskilatla bayramlasmasiyla son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —