Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Ak Partili Esenler Bel. Bsk. M. Tevfik Göksu Meydani görmezden geldi!

Ak Partili Esenler Bel. Bsk. M. Tevfik Göksu Meydani görmezden geldi!

Esenler Dörtyol Cumhuriyet Meydani ve Atisalan caddesinde halka açik alanlarda kullanilmis maske ve eldivenler mikrop saçiyor.

Haber: Hasan Gürsoy

Bu ne dikkatsizlik, her taraf kullanilmis maske ve eldivenler var…

Esenlere Yakismadi.

Esenler Dörtyol Cumhuriyet Meydani ve Atisalan caddesinde halka açik alanlarda kullanilmis maske ve eldivenler dogru bir sekilde bertaraf edilmeden ortaliga atilmasi korana virüsü yayilmasina neden oluyor.

Dünyayi etkisi altina alan korona virüse karsi önemler almak çok önemli bu anlamda sagligi hiçe sayan Esenlerli vatandaslar kullandiklari Maske ve eldivenleri Dörtyol Cumhuriyet Meydani ve Atisalan caddesine yerlere attiklarini gözlemledik. Saglikçilarin kullanilan maskelerin dogru bir sekilde bertaraf edilmezse, virüsün daha da yayilmasina neden olacagina dikkat çekiyorlar. Atisalan Caddesinde birçok yerde gördügümüz bu maske ve eldivenleri yanindaki çöp sepetine atmadigini insan sagligi yok sayacak kadar dikkatsiz olan vatandaslar virüsün daha da yayilmasina neden olacaklar.

Bu konuda Esenler Belediyesi’nin ciddi önlem alip uyarida bulunmasi gerekir. Esenler Dörtyol Cumhuriyet Meydani ve Atisalan caddesinde gözlerimiz temizlik görevlilerini aradi ama bulamadi. Kullanilan ve elden çikarilan maske ve eldivenlerin hiçbir surette yüzeyine el degmeden, çöpe atilmalidir.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı