Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Akilli otopark Bagcilarda

Akilli otopark Bagcilarda

Trafigi rahatlatmak amaciyla Bagcilar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum`un bulundugu alana akilli otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracin park edilebilecegi bir alana insa edilen akilli otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak.

 Akilli otopark Bagcilarda

7 araçlik alana 48 araç park edilebilecek

Trafigi rahatlatmak amaciyla Bagcilar 8D Sinema Balonu ile Planetaryum’un bulundugu alana akilli otopark sistemi kuruluyor. Yedi aracin park edilebilecegi bir alana insa edilen akilli otopark 48 araç kapasitesine sahip olacak.

Metropollerde otopark sikintisi yasayan tüm yerlerde, trafigi rahatlatan, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm saglayan Poli Park (Elektronikmekanik Döner Katli Otopark Sistemi) Bagcilarlilarin hizmetine sunulacak. Toplam 48 aracin park edilebilecegi akilli otoparkta araçlarin dis cephesi de soguk karli havalarda da korunabilecek.

Mimari alanda yesil ve otoparkli binalarin insa edildigi, sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildigi Bagcilar ilçesi akilli otoparka kavusuyor. Bagcilar Meydani’nin yakininda insa edilen akilli otoparkta 48 araç park edilebilecek.

IKLIM SARTLARINA UYGUN

Yogun araç trafiginin yasandigi ve karayollarinin kavsaginda bulunan Bagcilar’da otoparkli ve bahçeli konutlar insa ediliyor. Bununla birlikte otopark sorununa çözüm bulmak amaciyla önemli projeler de hayata geçiriliyor. Insa edildigi alanin küçük olmasina ragmen elektromekanik sistemin uygulandigi akilli otoparklar genis kapasiteli kullanilabiliyor. Arsa maliyetinin de azalmasinda önemli rol oynayan otoparkta araçlarin dis cephesi tüm iklim sartlarinda çevresel etkenlerinden korunabilecek. Akilli otoparkta islemler otomatik olarak yapilabilecek. Araç sahibi biraktigi aracini yeniden zemin katta sorumlu personelden alacak.

OTOPARKA TEKNOLOJIK ÇÖZÜM   

Sehirlesme adina önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, ortaya çikan sorunlara çözüm bulmak için teknolojiden faydalandiklarini ifade etti. Atatürk Havalimani ve sanayi bölgelerine yakin konumda bulunan ana ulasim güzergahlarinin kavsagindaki Bagcilar’da da park sorunu yasandigina dikkat çeken Çagirici, Göztepe ve Demirkapi mahallelerine de katli otopark insa edecekleri müjdesini verdi.

 



  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Salı 31.9 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli