Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AKP`de bedduali toplu istifa

AKP`de bedduali toplu istifa

AKP Fethiye teskilatinda 30 kisi istifayi basti, ?hakkimizi helal etmiyoruz? dedi

AKP’de bedduali toplu istifa

AKP Fethiye teskilatinda 30 kisi istifayi basti, “hakkimizi helal etmiyoruz” dedi

 

AKP’de isyan teskilatlari da ayaga kaldirdi. Fethullah Gülen’in bedduasiyla sarsilan AKP’de teskilat yönetimleri ayni yolu izledi. Fethiye teskilat yönetimi “hakkimizi helal etmiyoruz” diyerek 30 partiliyle birlikte istifayi basti. AKP’li baskan ise giderayak sert açiklamalar yapti.  

CEMAATIN IPINI ÇEKEN VEKILE ISYAN

Kamuoyunda daha önce de “cemaatin teskilatlarda ipini çeken vekil” olarak bilinen AKP Mugal Milletvekili Ali Boga yine hedefteydi. Yaklasik 1.5 ay önce AKP Genel Merkezi tarafindan atanan ancak olusturulan yönetim yine genel merkez tarafindan onaylanmayan AKP Fethiye yönetimi “Bizlerin gururunu yerle bir ettiler. Samar oglani degiliz” diyerek 30 kisi ile birlikte istifa etti. AKP’nin baskani Arif Bozyel’in hedefinde ise AKP Mugla Milletvekili Ali Boga vardi. “Bana verilen görevi geri iade ediyorum. Bu isin bu noktaya gelmesine Milletvekili Ali Boga sebep olmustur Milletvekili Ali Boga’ya hakkimi helal etmiyorum” diyen Bozyel, “Ben ve arkadaslarimin onurunu ve gururunu hiçe sayan milletvekili Ali Boga’ya hakkimizi helal etmiyoruz. Parti içinde çok büyük sikintilar var. Kendi yandas kadrosunu belirlemek için yapmadiklari kalmadi.” dedi. Yönetim olarak toplu istifa karari aldiklarini söyleyen Arif Bozyel, “Vekilin egosu bizleri bu noktaya getirdi. Yaziklar olsun” seklinde konustu.

PARALARI DA GITTI

Istifa eden AKP’li baskan Tayyip Erdogan’in Fethiye ziyaretine gönderme yaparak sunlari söyledi. “Partimizin bazi ödemeleri var ama biz yönetim kurulu onaylanmadigi için hesaplara müdahale edemiyoruz. Yönetimin görevlendirmelerinin yapilmasi ve bu ödemeleri yapmamiz lazim. Ama bunun disinda Basbakanimizi Fethiye’de karsilarken bazi masraflarimiz oldu. bu masraflari arkadaslarla faturasiz olan kisimlari beraber cebimizden karsiladik. Ama faturali olan kisimlara müdahale edemiyoruz. Parti kasasinda paramiz olmasina ragmen hiçbir kurusuna dokunmadan Basbakanimizin karsilanmasini tamamen arkadaslarimla beraber yaptim”

Murat Sökdü

Odatv.com

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı