Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AKP Esenler Ilçe Baskanindan seviyesiz paylasim sasirtti!!!

AKP Esenler Ilçe Baskanindan seviyesiz paylasim sasirtti!!!

Güçlendirilmis Parlamenter sisteme geçis için bir araya gelen 6 muhalefet genel baskanlarinin imza törenini elestiren AKP Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan’inin sosyal medya paylasiminin seviyesizligi kamuoyunu sasirtti.

Istanbul’un Umut ve Huzur sehri olan Esenler AKP Ilçe Baskani Umut Özkan’in siyasi nezakete aykiri paylasimi, toplumun tüm kesimlerinden tepki alacaga benziyor.

Ilçe Baskani Umut Özkan’in yaptigi paylasimda (Lavaboyada harf sirasina göre gidiyorlarmis) kendisine kim demis, kim görmüs, kimden bu bilgiyi almis, nerede hangi lavaboda, nerenin lavabosunda görmüsler ki paylasimi yapmakta ihtiyaç duymus.

Yaklasmakta olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü arifesinde paylasmis oldugu bu twet görselinde yer alan Iyi Parti Kadin Genel Baskani Meral Aksener’in yer almasi nedeniyle siyasi parti ilçe baskanliga yakismayan insani ve evrensel etik degerlerden uzak bu paylasim toplumun büyük kesimini temsil eden kadinlarin öfkesine maruz kalacagi asikârdir. Özkan’in paylasimi, siyasi ve toplumsal açidan kendisine yakismadigi gibi zihninde neyi kurgulayarak, neyi kastettigi merak konusu. Kamuoyu kendisinden açiklama bekliyor!!!                                           

Bu paylasim karsisinda AKP Istanbul Il Baskanligi ve IBB AKP Grup Baskan Vekili, Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’nun tutumlari ne olacagi merak konusu?



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı