Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

AKP`li baskandan gazeteciye yumruk!

AKP`li baskandan gazeteciye yumruk!

KARABÜK`ün Safranbolu Ilçesi`nde Belediye Baskani AKP`li Necdet Aksoy, esnaflari ziyareti sirasinda psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen 44 yasindaki Yunus Keskin`in saldirisina ugradi. Yara almadan kurtulan Necdet Aksoy ifade verdigi Emniyet Müdürlüg

AKP’li baskandan gazeteciye yumruk!

Saldiriya ugrayan AKP`li baskan, emniyetten çikarken gazeteciye yumruk atti.

KARABÜK’ün Safranbolu Ilçesi’nde Belediye Baskani AKP’li Necdet Aksoy, esnaflari ziyareti sirasinda psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen 44 yasindaki Yunus Keskin’in saldirisina ugradi. Yara almadan kurtulan Necdet Aksoy ifade verdigi Emniyet Müdürlügü’nden çikarken fotografini çeken gazeteciye yumruk atti.

Safranbolu Belediye Baskani Necdet Aksoy, bu sabah Sadri Artunç Caddesi’nde esnafi ziyaret ederken, psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen Yunus Keskin’in saldirisina ugradi. Necdet Aksoy’a yumruk attiktan sonra biçakla saldirmaya çalisan Yunus Keskin çevredeki esnaf tarafindan etkisiz hale getirilirken, olay yerine gelen polis tarafindan gözaltina alindi.

Necdet Aksoy ise Safranbolu Devlet Hastanesi’nde kontrolden geçtikten sonra Safranbolu Emniyet Müdürlügü’ne giderek ifade verdi. Emniyet Müdürlügü’nden çikan Necdet Aksoy, yerel bir gazetede muhabir olarak çalisan Ayhan Yildiram’a yumruk atti. Ayhan Yildirim yüzüne aldigi yumrukla yaralandi. Safranbolu Devlet Hastanesi’ne giderek rapor alan Ayhan Yildirim, Necdet Aksoy hakkinda sikayetçi oldu.

 

Ayhan Yildirim belediye baskanin saldiriya ugradigini haber alinca hastaneye gittigini belirterek, “Baskan hastaneden çikarken fotografini çektim. Partililerden biri bana, “Haber yapmayin” dedi. Daha sonra Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne giderek Necdet Aksoy’un çikmasini beklerken parkta oturdum. Baskan disari çikarken fotografini çektim. Baskan yumruk atti. Devrildigim zaman da saldirisi devam etti. Ben bir sey yapmadim. Partililer geldi ve bizi ayirdi” dedi.

BELEDIYE AÇIKLAMA YAPTI

Safranbolu Belediyesi ise baskana yapilan saldiriyla ilgili su yazili açiklamada bulundu:

“Belediye Baskanimiz Necdet Aksoy, esnaf ziyaretleri esnasinda sizofreni hastasi ve saglik durumu yerinde olmayan bir kisinin fiili saldirisina ugramistir. Saldirinin belediye hizmetleri ve belediye baskanimiz ile bir alakasi olmadigi, belediyemizden herhangi bir beklentisinin de bulunmadigi, saldirganin içinde bulundugu psikolojik rahatsizlik nedeni ile bilinçsizce ve herhangi bir seyi planlamadan yaptigi yapilan arastirmalar sonucunda tespit edilmistir. Talihsiz saldiri çevredeki hemserilerimizin de müdahalesi ile bertaraf edilmis olup, baskanimiz Necdet Aksoy’un yapilan tetkiklerin ardindan ciddi bir saglik sorunu olmadigi anlasilmistir.”

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.

SÖZCÜ



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu