Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AKP’li Tevfik Göksu yine denedi yine olmadi

AKP’li Tevfik Göksu yine denedi yine olmadi

AKP’li Tevfik Göksu yol çalismasini “Kadiköy Boga Meydani yollarini bu halde birakip gitmisler. CHP’li belediyeler ‘Tikir Tikir Çalisiyor’ diye, tikir tikir degil ama takur tukur oldugu kesin” sözleriyle elestirdi. Bahsi geçen meydanin son halini paylasan CHP’li Kadiköy Belediyesi Baskani Av. Serdil Dara Odabasi ise, “Kanal çalismasinin nasil yapildigina dair fikrinizin olmamasi belediyecilik anlayisinizi gösteriyor. Elestirmek için acele etmeseydiniz. Gelin bir de simdi fotograf çektirin hem Boga’da aniniz olur” dedi.

Istanbul Esenler Belediye Baskani ve IBB AKP Grup Baskanvekili Mehmet Tevfik Göksu IBB’yi elestireyim derken elestirilerin hedefi oldu.

Kadiköy Altiyol’daki bir yol çalismasinin ilk anlarinda çekilmis fotografi paylasan AKP’li Göksu, fotograflarin üzerine “Iste CHP’li IBB’nin vizyon belediyeciligi. Kadiköy Boga Meydani yollarini bu halde birakip gitmisler. Hani diyorlar ya CHP’li belediyeler ‘Tikir Tikir Çalisiyor’ diye, tikir tikir degil ama takur tukur oldugu kesin” ifadelerini yazdi.

Bu paylasimin ardindan Göksu sosyal medyada, Altiyol’u Boga Meydani diye tanitmasi ve aksam kazilip sabaha kadar tamamlanan yol çalismasi için IBB elestirmesi nedeniyle tepki gördü.

Öte yandan AKP’li Göksu’ya CHP’li Kadiköy Belediye Baskani Av. Serdil Dara Odabasi yanit verdi.

Odabasi, Göksu’ya, “@mt_goksu Bey 25 yildir unuttugunuz Kadiköylüler, buraya ‘Altiyol’ der. Kanal çalismasinin nasil yapildigina dair fikrinizin olmamasi belediyecilik anlayisinizi gösteriyor. Elestirmek için acele etmeseydiniz. Gelin bir de simdi fotograf çektirin hem Boga’da aniniz olur” ifadelerini kullandi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı