Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AKP` LILERIN O SÖZLERI HALKA DAGITILACAK

AKP` LILERIN O SÖZLERI HALKA DAGITILACAK

Son dönemlerde CHP`yi terörle iliskilendirmeye yönelik propaganda faaliyetlerine karsi harekete geçen CHP Tanitim ve Halkla Iliskiler Birimi, AKP`li yöneticilerin `terörü öven ve aklayan` konusmalarini 13 sayfalik bir rapor haline getirdi

AKP’ LILERIN O SÖZLERI HALKA DAGITILACAK
Son dönemlerde CHP’yi terörle iliskilendirmeye yönelik propaganda faaliyetlerine karsi harekete geçen CHP Tanitim ve Halkla Iliskiler Birimi, AKP’li yöneticilerin `terörü öven ve aklayan` konusmalarini 13 sayfalik bir rapor haline getirdi
 
Halka dagitilacak raporu hazirlatan CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin Öney Cankurtaran, “Rapor, AKP’lilerin kayitli, gerçek konusmalarina dayaniyor. AKP’lilerin iddialari gibi iftira, çarpitmalara dayanmiyor" dedi.
 
CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin Öney Cankurtaran’in sorumlulugundaki CHP Tanitim ve Halkla Iliskiler Birimi, AKP’li yöneticilerin çesitli zamanlarda terörle ilgili sözlerini rapor haline getirdi.
 
Cankurtaran’in talimatiyla hazirlanan 13 sayfalik rapor su bölümlerden olusuyor:
 
"1-)AKP’nin PKK ve Öcalan’i Öven-Aklayan Açiklamalari
2-) AKP’nin PKK Silahlanmasi ve Eylemlerine Göz Yumulmasiyla Ilgili Itiraflari
3-) Bürokratlarin Açiklamalari
4-) Öcalan’in “AKP-PKK Iliskilerine Dair Beyanlari
 
CHP teskilatlarina ve halka dagitilacak raporla ilgili konusan Cankurtaran, “AKP’nin yalanlarina son verecek titiz bir çalisma hazirladik. Sonuçta rapordaki bilgiler gizli sakli degil. Arsivler ortada. Hepsi  AKP’lilerin gazete televizyon arsivlerinde olan kayitli konusmalari. Yani AKP’lilerin CHP’ye yönelik iddialari gibi iftira ve çarpitma degil. Ancak  Erdogan ve AKP yönetimi,  simdi bunlari söylememis gibi kalkip Genel Baskani’mizin sözlerini çarpitarak CHP’yi karalamaya çalisiyorlar. Bu raporu herkese dagitacagiz. Duyarli vatandaslarimizdan sunu rica ediyoruz. Bir daha CHP’ye iftira atip terörle iliskilendirmeye çalisirlarsa alin bu raporu AKP’li yöneticilerin yüzüne çarpin ve  ‘Asil terör isbirlikçisi sizsiniz’ deyin. Belki böylece insanlara iftira atmamayi ögrenirler” dedi.  
 AKP Teröre Yardim ve Yataklik Ediyor
 
I. AKP’NIN PKK VE ÖCALAN’I ÖVEN-”AK”LAYAN AÇIKLAMALARI:
AKP’liler böyle demislerdi, “Yüzde doksan bes bütün konularda birlesen bir genel çizgiye geldik. Ancak Türkiye’deki siyasi rejimi ve sartlari dikkate aldigimiz zaman, su an hiç kimsenin özellikle Sayin Basbakan’in (Erdogan) çikip böyle bir seyi ifade etme sansi yok. Sayin Öcalan ve Basbakan’in bölgeye ve ülkeye yönelik vizyonlari yüzde 90- 95 oraninda örtüsüyor.”
 
*Dönemin Basbakani Erdogan’in 2010’da Oslo’da PKK’li teröristlerle yapilan görüsmelerdeki Özel Temsilcisi, bugünün MIT Müstesari Hakan Fidan / Oslo Görüsmeleri kayitlarindan
Recep Tayyip ERDOGAN’in 22 Ocak 2010’da yaptigi “Ak Parti olarak terör örgütü ile hiçbir zaman masaya oturmadik, oturmayacagiz. Ey Kiliçdaroglu, Ey Bahçeli bu iddianizi ispatla mükellefsiniz. Terör örgütü ile görüsen serefsiz ve namussuzdur ”açiklamasindan, çözüm sürecinin sona erisine dek AKP yetkililerinin PKK ve Öcalan’i öven-aklayan açiklamalari asagidadir:
 

• 20 Eylül 2011, R.T.Erdogan – Dönemin Basbakani, Bugünün Cumhurbaskani:
“PKK ile biz degil devlet görüstü, görüsecek!” (Oslo görüsmeleri ses kayitlarinin 13 Eylül 2011’de internete düsmesinin ardindan yapilmistir” demisti.
 

 Raporun tamamina, www.chp.org.tr sitesinden de ulasabilirsiniz



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false