Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AKP. Ömer Çetinkaya herkese ayar vermeye çalisti

AKP. Ömer Çetinkaya herkese ayar vermeye çalisti

Esenler Belediyesi Subat ayi ikinci meclis toplantisinda AK Parti meclis üyesi Ömer Çetinkaya herkese ayar vermeye çalisti.

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Belediyesi Subat ayi ikinci meclis toplantisinda, CHP meclis üyesi Kemal Sahin’le AK Parti meclis üyesi Ömer Çetinkaya’nin gündem ile ilgili konulari karsilikli devam ederken AK Parti meclis üyesi Aziz Damar’da konu ile ilgili söz alarak Kemal Sahin’e cevap verdi. Esenler Belediyesi Subat ayi meclis toplantisi CHP meclis üyesi Kemal Sahin’le AK Parti meclis üyesi Ömer Çetinkaya’nin gündem ile ilgili konulari karsilikli sert tartismalarla basladi.

Meclis CHP meclis üyesi Kemal Sahin’in 7 nolu rapor ile ilgili görüslerini açiklamasi ile tartismalar da basladi. Sahin’in konusmasina AK Parti meclis üyesi ve Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya önce basin mensuplarina ayar vererek basladigi konusmanin ardindan Kemal Sahin’e cevap vererek karsilikli tartismalarla devam ederken AK Parti meclis üyesi Aziz Damar’da konu hakkinda Kemal Sahin’e cevap verirken Ömer Çetinkaya’nin müdahalesine maruz kaldi. Çetinkaya Malatya’li hemsehrisi AK Parti meclis üyesi Aziz Damar’in vermis oldugu cevabi begenmeyerek sert üslupla karsilikli olarak tartistilar.

Esenler Belediye Meclisinde daha önce böyle bir manzara ile karsilasmayan basin mensuplari AK Parti meclis üyesi Ömer Çetinkaya’nin bu tutumu karsisinda sasirdilar. Çetinkaya’nin davranisina anlam veremeyen Ak Partili meclis üyesi Aziz Damar ise biran sessiz kaldiktan sonra açiklamasini yapmaya devam etti.

Meclis üyelerinin sasirdigi, bazi üyelerin ise saskinlik içinde oldugu ve meclisi takip eden misafirleri bile hayretler içinde birakti.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli