Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

AKP ve Belediye Cumhuriyet Meydanin da istemiyorlar

AKP ve Belediye Cumhuriyet Meydanin da istemiyorlar

Toplantida Belediye Baskan Yardimcisi Çetinkaya ve AKP` Ilçe Baskani Özkan`in ?Esnaf magdur oluyor? gerekçesiyle Dörtyol Meydani`na sicak bakmadiklari ögrenildi.

AKP ve Belediye Cumhuriyet Meydanin da istemiyorlar

Esenler’deki siyasi partilerin yerel seçimler öncesi parti propagandasi için kullanacaklari miting alanlariyla ilgili ilk toplantidan bir sonuç çikmadi.

Toplantida Belediye Baskan Yardimcisi Çetinkaya ve AKP’ Ilçe Baskani Özkan’in “Esnaf magdur oluyor” gerekçesiyle Dörtyol Meydani’na sicak bakmadiklari ögrenildi.

Siyasi partilerin yerel seçimler öncesi parti propagandasi için kullanacaklari miting alanlariyla ilgili ilk toplanti Esenler Kaymakami Yüksel Ünal’in Baskanliginda yapildi.

Esenler’deki tüm siyasi parti temsilcilerinin katildigi toplantida Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya ve AKP’ Ilçe Baskani Umut Özkan’in “Esnaf magdur oluyor” gerekçesiyle Dörtyol Meydani’na sicak bakmadiklari ögrenildi.

Esenler Belediyesi ve AKP’nin Dörtyol Meydani ile ilgili tavirlarina ise diger siyasi parti temsilcilerinin tepki gösterdikleri ögrenildi. Toplanti ile ilgili gazetemize kisa bir bilgi veren MHP Ilçe Baskani Ahmet Fidan, “Toplantida Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya ve AKP’ Ilçe Baskani Umut Özkan “Esnaf magdur oluyor”  gerekçesiyle Dörtyol Meydani’nda miting yapilmamasina sicak bakmadiklarini belirttiler.

Biz de diyoruz ki, simdi mi akliniz basiniza geldi. Daha önce belediyenin yaptigi etkinliklerde esnaf magdur olmuyor muydu? Tabi ki, oluyordu. Ama onlar esnaflarin magdur olmasina aldirmadan defalarca etkinlik yaptilar. Onundan sonra kalkmis Dörtyol Meydani’nda miting yapilmasina sicak bakmadiklarini söylüyorlar. Biz Milliyetçi hareket Partisi olarak kesinlikle mitinglerin Dörtyol Meydani’nda yapilmasi taraftariyiz. Kaldi ki, AKP hariç diger siyasi partilerde bizim gibi düsünüyor” diye konustu.

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli