Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

AKP’li Tevfik Göksu 'Halkla ilişkiler’ çalışması için 80 milyon lira harcayacak.

AKP’li Tevfik Göksu

20 bin lolipop, 20 bin gofret, 7 bin kutu çikolata, Daha neler var neler.

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yönetimi 2023 yılında Belediye Bütçesinden “Halkla İlişkiler Çalışmaları” kalemi altında 80 Milyon Türk Lirası harcayacak.

Harcamaların yapılacağı ürünler ise kamu yararını sorgulatan soru işaretleri doğurdu; 600 kol saati,20 bin lolipop şeker, 80 bin gül ve karanfil ve 7 bin kutu çikolata..

Ak Partili Esenler Belediyesi’nin çıktığı“Halkla İlişkiler Çalışmaları İçin Çiçek, Çikolata ve Promosyon Hizmet Temin İşi” ihalesinde gündeme gelen ürünler dikkat çekti. İhale kapsamında 38 kalem mal alımı yapılacak.geçen seneki aşure ve oyuncakların sayısı da 2 katına çıkartıldı.

Tevfik Göksu'nun Promosyon Sevdası: 80 Milyon Türk Lirası 

Her fırsatta CHP’li Büyükşehir Belediyelerini topa tutan Tevfik Göksu’nun yönettiği Esenler Belediyesi bu yıl da bütçeye yeni ürünler ekledi: 600 kol saati, 20 bin lolipop şeker, 20 bin çikolatalı gofret, 100’er gramlık 500 adet Türk kahvesi, 35 bin adet kaşarlı sandviç, 90 bin adet lokma tatlısı, 30 bin adet baskılı balon ve 400 adet ferforje aranjman.

Bütün Gün CHP’li Belediyelere Çamur Atıldı

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Ak Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ve diğer AKP’li 10 Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili bugün Ankara’da bir araya gelerek CHP’li Belediyeleri “yalan siyaseti” yapmakla itham etti. Halkın iradesiyle yönetime gelen CHP’li Belediyeleri iş yapmamakla itham eden Ak Partili Tevfik Göksu, kamunun yararına harcanması gereken belediye bütçesinilolipop şekerlere, çikolatalara,oyuncaklara, kol saatlerine, baskılı balonlara, Türk Kahvelerine, gofretlere, kaşarlı sandviçlereve lokma tatlısına harcamayı millete gerçek hizmet olarak görüyor.

Kaynak: ANKA



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı