Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Aksu Delegeleri Kahvaltiya Davet Etti

Aksu Delegeleri Kahvaltiya Davet Etti

CHP Esenler ilçe kongresine sayili günler kaldi. Ilçe baskanligi için iki adayin isminin gündeme geldigi Esenler`de kiyasiya bir yaris basladi.

 Aksu Delegeleri Kahvaltiya Davet Etti…

CHP Esenler ilçe kongresine sayili günler kaldi. Ilçe baskanligi için iki adayin isminin gündeme geldigi Esenler’de kiyasiya bir yaris basladi.
 
Sol kanatin ve demokrasi mücadelesi veren delegelerin destekledigi aday Erdogan Aksu önceden basin açiklamasiyla verdigi seçim startini, Pazar günü delegelerle bulusacak ve süreci kahvaltili toplantilarla devam ettirecek.


"CHP`de onurla, gururla görevler üstlendim"
Aksu, “
 yillarca emek verdigim ve mücadele ettigim CHP’de sorumluluk bilinciyle, gururla, onurla degisik görevlerde bulundum. Hayata bakisim hep insan otakli oldu, emegin yüceligini ön gören, sol degerlere baglilikla evrensel politikalar çizgim oldu. Ülkede yasanan olumsuzluklar ve partide yasanan önemli degisimlere, siyasi ve ideolojik bakis açili tartismalar hiçbir kaynagi olmaksizin örgütlere yansitilmamasi dogrultusunda aday oldum. Anlamsiz tartisma platformlari yaratmak yerine üyelerin genel ilkeler ve sosyal demokrat ideoloji dogrultusunda, gündem olusturan her gün degisen sorunlara iliskin çözümler ve çözüm yollari öneren, projelerle yönetsel bir anlayisi uygulamak hedefimdir.  Üreten, çalisan birimleri kurarak bu birimlerde görevlendirilecek kadrolarla bu ulvi göreve talibim.

"Partide yücelmek emek esaslidir" 
Bilimsel temelden ayrilmaksizin günümüz sorunlarini, çözüm öneren aci gerçeklere yanit bulan yeni bir sosyal demokrat hareketlenmesi saglayan, sorun degil çözüm üreten örgütlü bir yapiyi kurarak çalisacagiz.  Degisen gündeme iliskin tartisma pratigi elbette yapilmalidir. Önemli olan radikalizm gerekse bile siyasal etkinligin her alana yayilmasi ile beklentilerin karsilanabilecegini kabullenmektir. Bu nedenle bugüne kadar partimizde hayat bulmayan güncelin disinda uzun vadeli ana stratejisi ve hedefleri belli olan planli programli çalisma platformlarini ivedilikle kurmak suretiyle yol almamiz lazim.
Partide yücelmenin emek esas oldugu gerçekliligi ile tüm partilileri kucaklayan, halkin agirlasan sorunlarini yerinde gören, hiçbir kimseyi ötekilestirmeden, tüm halk kesimlerini kucaklayan bir anlayisla yola çiktim. Birlikte yönetmek,  birlikte basarmak ilkemizdir” dedi.
 
 
ILK KAHVALTILI DELEGELE TOPLANTIMIZA DAVET…
 
Sayin delege arkadaslarim
Esenler için “Söyleyecek Sözü Olanlarin” bir araya gelecegi ilk kahvaltili tanisma toplantimizi “Sivas Divrigi Ovacik Dernegi”nde 12 Kasim 2017 Pazar günü saat 10.00’da gerçeklestirecegiz.
Bu ilk bulusmamiz Birlik, Fatih, Fevziçakmak, Kazim Karabekir, Kemer, Menderes mahallelerini kapsayacak biçimde planlandi.
Diger mahallelerimiz için Pazar günü olmak üzere iki kahvalti daha düzenleyecegiz ve bilgilendirme yapacagiz…
Bu ilk kahvaltili tanitim toplantimiza katiliminizi bekliyor sevgi ve saygilarimizi sunuyoruz.
 
ERDOGAN AKSU: CHP ESENLER ILÇE BASKANI ADAYI



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli