Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Aksu`nun çalisma ofisi delegelerin ugrak yeri olacak

Aksu`nun çalisma ofisi delegelerin ugrak yeri olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler Ilçe baskanligina aday olan gazeteci-yazar Erdogan Aksu, hiz kesmeden çalisiyor...

 Aksu’nun çalisma ofisi delegelerin ugrak yeri olacak
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler Ilçe baskanligina aday olan gazeteci-yazar Erdogan Aksu, hiz kesmeden çalisiyor...
 

CHP Esenler Ilçe Baskan adayi gazeteci-yazar Aksu, Esenler Dörtyol Meydani  Akman is merkezindeki seçim  ofisinde yogun bir tempoda çalismasina devam ediyor. Kollektif imkânlar ile hazirlanan çalisma ofisine partilileri ve delegeleri davet eden Aksu “kazanan partimiz olacak diyerek…” destek bekledigini ifade etti.
 
Aksu, “Basarinin anahtari olan siyasi birikim, dürüst yönetim, hosgörü, samimiyet, emek, disiplin, strateji, temiz bir geçmistir. Ayrica kimseyi kimseden ayirmayan bir baskan olmak için aday oldum. Esenler’de parti içi sarsilan güvenin ve sayginin yeniden tesisi için aday oldum.
 
Aday olan arkadaslarima simdiden basarilar diliyorum. Umarim centilmence bir yaris olur. Özellikle dedikodulara meydan vermeden bilginin, projelerin yaristigi insanin insana saygiyla yaklastigi bir seçim yasariz. Centilmence bir yaris olmasini diliyorum.
 
Hepimiz CHP’liyiz. CHP’nin siyasi anlayisinda insan odakli, insana deger ve hizmet vardir. Iyi yönetici de her seyi bilen kisi degil, yaptigi isi iyi bilenleri bir araya getirip, onlari uyum içinde çalistirabilen kisidir.
 
Çok degerli parti üyelerimizin istegi üzerine aday oldum. Örgütümüzün yogun istegi üzerine adayligimi açikladim” dedi.



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli