Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ali Cengiz Erol “Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye savruluyor ve felakete gidiyor”

Ali Cengiz Erol “Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye savruluyor ve felakete gidiyor”

CHP Maltepe Ilçe Baskanliginin “Güçlendirilmis Parlamenter Sistem” gündemli Ilçe Örgüt Toplantisinda Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol “Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye savruluyor ve felakete gidiyor” dedi.

Haber: Elmas AYDOGAN

CHP Maltepe Ilçe Baskanliginin “Güçlendirilmis Parlamenter Sistem” gündemli Ilçe örgüt toplantisi pazar günü Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi toplanti salonunda gerçeklesti.

CHP Maltepe Ilçe Baskanliginin  örgüt toplantisina CHP Istanbul Milletvekili Av. Ibrahim Kabaoglu,CHP Istanbul Milletvekili M.Akif Hamzaçebi ,CHP Istanbul Milletvekili Av.Mahmut Tanal, CHP PM Üyesi Müslim Sari,

CHP Istanbul Il Baskan Yardimcisi Eser Senay, CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol, Maltepe Belediye Baskan Yrd. Savas Eroglu, CHP Maltepe Ilçe Gençlik Kollari Baskani Deniz Karagöz, CHP Maltepe Kadin Kollari Baskani Av.Songül Ayybirdi, CHP Maltepe Ilçe Örgüt Üyeleri, CHP Maltepe Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Baskanlari  ve partililer katildi.

Divan Baskanligini CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol, Divan Üyeliklerini ise CHP Maltepe Ilçe Sekreteri  Nese Çapar, Maltepe ilçe Saymani Cem Kalender, CHP Maltepe Ilçe Bilisimden Sorumlu  Ilçe Baskan Yar. Cansu Eren’inin yapti. Maltepe CHP Ilçe Örgüt Toplantisi saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan konusmalara geçildi.

“Bundan sonra düne degil yarina bakmaliyiz. Halkimiz tüm bu gelismelerden mutsuz ve huzursuz”

CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol açilis konusmasinda iktidari sert bir sekilde elestirerek  Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye savruluyor ve felakete gidiyor ifade ettikten sonra Erol “önemli olan bugün Türkiye’nin geldigi durum. Ekonomik sosyal sartlarin inanin hepimizi zorluyor.Türkiye savruluyor ve felakete gidiyor. Hepimiz ne kadar zorluklar çektigimizi, insanlarin yoksullukla mücadele ettigini, hatta açlikla mücadele ettigi bir dönemde bizlerde bu iktidardan nasil kurtuluruz onun mücadelesini veriyoruz. Çalismalarimiza sokakta alanda hallerde balik halinde sebze halinde, firinlarda ciddi çalismalarimiz sürüyor. Mahalleler de çalismalar yapiyoruz. Bakin ben seçilmeden bile önce halkin arasindaydim. Her gün iki üç mahallede toplantilar yaptim. Bundan sonra düne degil yarina bakmaliyiz. Halkimiz tüm bu gelismelerden mutsuz ve huzursuz. Yarinlarindan umutsuz bir halde yasiyorlar. Bizlerde umudu örgütleyerek, umutsuzluga karsi umudun mücadelesini hep birlikte vermeliyiz.” dedi

“Güçlendirilmis Parlamenter Sistem” gündemli ilçe örgüt toplantisina  katilanlar sirasiyla söz alarak düsünce ve görüslerini ilçe yönetimi ve katilimcilarla paylasimda buldular.



  • Salı 23 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli