Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ali Pulcu “Gelecek Partisi… Çok Renkli, Çogulcu ve Özgürlükçü”

Ali Pulcu “Gelecek Partisi… Çok Renkli, Çogulcu ve Özgürlükçü”

Gelecek Partisi Mehmet kurucular kurulu üyesi Ali Pulcu “Çok Renkli Masayi Idare Edemezsek, Türkiye'yi Hiç Idare Edemeyiz. Özgürlükçü çogulcu demokrat bir partiyiz”

25 ve 26. Dönem Milletvekili, Mehmet Ali Pulcu ve kurucular kurulu üyesi, Murat Özden’in katildigi Gelecek Partisi Esenler ilçe baskanliginda gerçeklesen yerel basin ile kahvaltili toplanti dost meclisi kivaminda, samimi bir ortamda geçti.

Hiçbir konu ve soru kisitlamasi olmadan, her tür soru karsisinda samimi ve içten cevaplar, katilan basin mensuplarini oldukça memnun etti.

Gelecek Partisi’nin kurulmamasi için çesitli baskilara maruz kaldiklarini vurgulayan M.Ali Pulcu,” iç isleri bakanligina verdigimiz kurucular kurulu listesi ertesi gün basina servis edildi, üzerimize baski kurulmak istendi, evlerimiz kursunlandi, insanlar sokak ortasinda dövüldü” dedi.

Gelecek Partisi’nin çogulcu-özgürlükçü, çok renkli bir anlayisi oldugu belirtilen toplantida Kürt sorunu, millet ittifaki ve altili görüsmeler, 152 kisilik kurucular kurumundaki çok renklilik, Cumhurbaskanligi sistemi gibi konularda basina açiklamalarda bulunarak, partinin gelecek vizyonu anlatildi.

Kurucular kurulu üyesi Murat Özden, aksamki programinda da Gelecek Partisi Esenler ilçe baskani Mustafa Kaplan ile esnaf ziyaretlerinde bulunarak, yöre dernekleri faaliyetlerine katildilar.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı