Anitkabir`e gitmedim çünkü...

Anitkabir`e gitmedim çünkü...

Basbakan Erdogan, koltugunu Enes Karabulut`a devretti ve merak edilen o soruyu yanitladi.

Herhangi bir metne bakmadan günün anlam ve önemine yönelik bir konusma yapan Enes Karabulut`u, Basbakan Erdogan tebrik etti. Erdogan, `Bravo, hiç takilmadin. Peki, ben nasil hiç takilmadan konusacagim.` dedi
 
Kendi çocuklugundan oyunlar sayan Basbakan Erdogan TRT`de yayinlanan Pepee çizgi filmini hatirlatip, `Çok izlememek lazim derslerden geri kalmamak için degil mi` deyince Basbakanlik koltuguna oturan Karabulut, `Aslinda benim kardesim de izliyor. Ögretici bir dizi, izlenmesini tavsiye ederim` dedi.
Toplantida gazetecilerin sorularini yanitlayan Enes Karabulut, `En basarili bakanlar listenizde neden Milli Egitim Bakani yok` sorusuna `Sayin MIlli Egitim Bakanimiz da çok basarili` dedi. Ömer Çelik`in `Disarida seninle görüsecegiz` demesi üzerine Basbakan Erdogan duruma müdahale etti. Erdogan, `Bu durumda senin bu bakanini kovman lazim bu toplantidan. `Sen kimsin ki Basbakan`i tehdit ediyorsun` demen lazim` diye konustu.
 
Erdogan`in bu sözleri toplantida kahkahalara neden oldu.
 
Gazeteciler Basbakan Erdogan`a bugün neden Anitkabir`de gerçeklestirilen törene katilmadigini sordu. Erdogan, bunun özel bir sebebi olmadigini, 9,5 yildir tüm törenlere eksiksiz katildigini ve bu sene de teamüllere uyacagini açikladi.
 
Erdogan`in Anitkabir`deki törene katilmamasi sosyal medyada tepki topladi
YURT