ANNELERE BOGAZIÇI SÜRPRIZI

ANNELERE BOGAZIÇI SÜRPRIZI

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile birlikte Anneler Günü`ne özel Esenler`de yasayan yetim, engelli ve sehit annelerini Bogaziçi`ne götürdü.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

ANNELERE BOGAZIÇI SÜRPRIZI

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü,  Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile birlikte Anneler Günü’ne özel Esenler’de yasayan yetim, engelli ve sehit annelerini Bogaziçi’ne götürdü.

Yaklasik 500 kisinin katildigi gezi programi için; Esenler Belediyesi ile Oruçreis, Turgutreis, Havaalani, Kemer, Fatih ile Tuna Mahallesi muhtarliklari önünden otobüsler kaldirildi. Otobüsleri tiklim tiklim dolduran anneler,  programa büyük bir ilgi gösterdi. Eminönü sahilinden hep birlikte tekneye binen kadinlar, yol boyunca birbirleriyle sohbet ederek keyifli dakikalar geçirdiler.

Uzman bir rehber esliginde Bogaziçi’ni gezen kadinlar, Bogazin masmavi sularinda martilarin çigliklari esliginde Ortaköy, Kuruçesme, Arnavutköy, Bebek, Rumelihisari, Emirgan, Istinye, Yeniköy, Tarabya, Sariyer, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Vaniköy, Kandilli, Anadolu Hisari, Kanlica ve Beykoz gibi Bogaziçi’nin tüm güzelliklerini seyrettiler.