Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

ANNELERIN DESTEKÇISI ESEN BEBE’DEN YENI IS BIRLIGI

ANNELERIN DESTEKÇISI ESEN BEBE’DEN YENI IS BIRLIGI

"Esen Bebe" projesi 10 yildir binlerce annenin ve ailenin mutluluguna ortak oldu. Esenler Belediyesi proje kapsaminda anne adaylarina annelik egitimlerini beraber verdigi is birligi ortagi Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi ile bir protokol

Esenler Belediyesi’nin yaklasik 10 yildir sürdürdügü ve yeni dogan bir bebegin ihtiyaç duydugu tüm malzemelerini kapsayan bir çantanin da hediye edildigi ‘Esen Bebe’ projesi yeni bir boyut daha kazandi.

Projeye katilan anne adaylarina ‘Anne Oluyorum’ egitimleri de verilmeye baslandi. Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Medikal Direktör Yardimcisi Ögr. Üyesi Dr. Necdet Özçelik, Medipol Üniversitesi Hastanesi Isletme Müdürü Fatma Üstün Akin, Hemsirelik Hizmetleri Müdürü Buket Yesilbas’in bulundugu toplantida yeni is birligi için imzalar atildi.

ANNE ADAYLARI ESEN BEBE ILE SAGLIKLI GEBELIK YASIYOR

Esen Bebe projesi kapsaminda, Esenler’de ikamet eden anne adaylarina, hamileliklerinin 28. haftasindan baslayarak, bilinçli bir anne olmalarini desteklemek için Esenler Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ve Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi is birligi ile “Anne Oluyorum” egitimleri düzenliyor.

ANNE ADAYLARI IÇIN “ANNE OLUYORUM” EGITIMLERI

“Anne Oluyorum” egitimleri ile annelere hamilelik ve lohusalik döneminde, bebeklerine ise 6. ayina kadar, ücretsiz ve kapsamli bir anne-bebek destegi veriliyor. “Anne Oluyorum” egitimleri her ayin ilk Cumartesi günü baslayarak, 4 hafta sürüyor. Sadece Cumartesi günleri olan egitimler; pandemi nedeni ile anne adaylarinin sagliklari göz önüne alinarak, Zoom üzerinden, 12.00-16.00 saatleri arasinda yapiliyor.

ESEN BEBE HIZMETIMIZDEN 30 BIN ANNE FAYDALANDI

Bugüne kadar 30 bin anneye veya anne adayina destek veren hizmetimiz hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak için projemizinweb sayfasini inceleyebilir, bu hizmetten yararlanmak için belediyemizle iletisime geçebilirsiniz.



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli