Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Atisalanli Gezer`in Iftarinda 7`den 70`e Herkes Vardi

Atisalanli Gezer`in Iftarinda 7`den 70`e Herkes Vardi

Atisalani Köyü Kültür Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Turgay Gezer,verdigi iftar yemeginde yediden yetmise kadar herkes vardi.

Atisalanli Gezer’in Iftarinda 7’den 70’e Herkes Vardi

Atisalani Köyü Kültür Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Turgay Gezer,verdigi iftar yemeginde yediden yetmise kadar herkes vardi.

Gezer, Dernek yemeginde davetlilerle yakindan ilgilendi. Gezer, katilimin yüksek olmasindan dolayi duydugu mutlulugu söyle açikladi:” ” Her yil gerçeklestirdigimiz geleneksellesen iftar programimiza bu sene katilanlarin çoklugu bizleri mutlu etmistir. Bizler bu etkinliklerimizi devam ettirecegiz, bizden sonra ki nesillerinde bu gelenegi devam ettirecegine inaniyorum. Bu vesile ile bu anlamli iftar programinda bizleri yalniz birakmayan degerli dostlarima, büyüklerime ve Atisalan’lilara tesekkür ediyorum” dedi.
 
Bin kisiye yakin Atisalan’linin katildigi iftar programinda 7’den 70’e tüm köylülerin iftara katilim saglamasi Dernek Baskani Turgay Gezer’i oldukça duygulandirdi. Atisalani köy içindeki alanda kurulan masalarda iftarini yapan Atisalan’lilarin iftarinda siyaset yoktu, siyasiler yoktu. Dayanismanin ve paylasmanin tüm güzelliklerinin sergilendigi iftar etkinligine katilanlarin memnun olduklarini gözlemledik.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli