Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Av. Feruza Öztürk`ün Ölümü üzdü

Av. Feruza Öztürk`ün Ölümü üzdü

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi mezunu Av. Feruza Öztürk yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek ikamet ettigi Ingiltere`de14 Nisan 2016 Tarihinde hakka yürüdü.

 Av. Feruza Öztürk`ün Ölümü üzdü

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi mezunu Av. Feruza Öztürk yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek ikamet ettigi Ingiltere’de14 Nisan 2016 Tarihinde hakka yürüdü.

Esenler Ibrahim Turhan Lisesi mezunlarindan ve Esenler K.Karabekir Mahallesinde gençlik yillarini geçiren ÖZTÜRK çevresinde sevilen ve sayilan kisilige sahipti. Istanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Ingiltere’ye yerlesti. Sivas Divrigi Ilçesi Ovacik Köyü nüfusuna kayitli Öztürk yurt disinda bulundugu yillarda hiçbir zaman ülkesini, arkadaslarini dostlarini ve hemserilerini unutmayarak onlarla diyaloglarini kesmedi.

Mücadeleci ruhu ile Uzun süren hastaliginin farkinda olup, hastaligini yenmek için mücadele etti. Sonunda yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek ikamet ettigi Ingiltere’de14 Nisan 2016 Tarihinde çok sevdigi ailesine ve sevenlerine veda etti. Cenazesi bugün ailesi tarafinda Ingiltere’den Istanbul’a getirildi. Öztürk’ün cenazesi Saat 15:00`de Kagithane Nurtepe Cem Evinden, arkadaslarinin ve sevenlerinin gözyaslari arasinda son yolculuguna ugurlandi. Hayatinin baharinda 47 yasindaki AV Feruza Öztürk  Sisli Feriköy mezarliginda aile mezarliginda topraga verildi.

Bizde Av. Feruza Öztürk’ün isiklar içinde uyumasini  dileriz, kederli ailesine ve yakinlarina bassagligi diliyoruz.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı