Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Av. NILGÜN ÖKTEM YÖNETIM IKTIDARSIZLIGI!

Av. NILGÜN ÖKTEM YÖNETIM IKTIDARSIZLIGI!

Tekstilkent Kooperatifi Yasar Küçükçalik’in 22 yillik özel avukati olan Nilgün Öktem’e icra kurulu üyeleri üzerinde daha fazla bir yetkiyle donatilarak seçilmis asil yönetim kurulu üyelerini yok sayiyor. Seçilmis asil yönetim kurulu üyelerini yetkileri ad

ÖZEL AVUKAT NILGÜN ÖKTEM’IN MARIFETI!

Tekstilkent Kooperatifine ait resmi hesaplari üzerinden Yasar Küçükçalik’in 22 yildir özel avukatligini da yapan ayni zamanda hukuken mümkün olmamasina ragmen hukuka aykiri olarak Tekstilkent Kooperatifi Avukati Nilgün ÖKTEM’e Genel Kurul Karari olmaksizin hukuksuz olarak ard arda yapilan maddi ödemeler açisin dan özel temsil sözlesme veya protokolle dayanilarak hukuk danismalik hizmeti bedelleri, adli kurumalara ortaklara adina açilacak dava dosya masraflari, bilirkisi masraflari, ilamsiz takipte ödeme masraflari adi altinda yapilan hukuksuz ödemelerle kasadan yüklü miktarda kaynak aktarildigi faaliyet raporlari ve gelir gider hesaplarinda sabittir..

AV. NILGÜN ÖKTEM TAHSIL ETTIGIN PARALAR HANGI HESAPTA!

Tekstilkent’te Yasar Küçükçalik’in Özel Avukati üzerinden adliye dava dosyalari için yatirilan binlerce lira dava harç bedelleri, bilirkisi bedelleri, ilamsiz takipte ödeme emri harç ödemeleri için kooperatiften kasasindan ödenen ve adliyelerde sonuçlanan davalarda dava bedelleri, faizleri ile ilamsiz takipte ödeme emrine karsi yapilan itirazlardan tahsil edilen % 20 inkâr tazminatlarinin geçen zaman zarfinda kooperatifin ve Yasar Küçükçalik’in ÖZEL Av. NILGÜN ÖKTEM tarafindan Kooperatif Banka hesaplarina yatirmamis olmasi yönetim kurulunu paramparça etti ve günümüze kadar istifalarin ardi arkasi kesilmedi.

AV.NILGÜN ÖKTEM YÖNETIME NEDEN HESAP VERMIYOR!

Tekstilkent Kooperatifi ortak gayrimenkul kira gelirleri, Empark Otopark gelirleri, su sayaçlari yansitma gelirleri, ortak alan isgaliye gelirleri, baz istasyonlari gelirleri ve ortaklardan toplanan site isletme aidati gelirleri üzerinde ögle siki bir baski var ki bu durum engellenemiyor. Gelinen noktada Yasar Küçükçalik’in Özel Avukati Kooperatifin ait hem hukuksal hem de muhasebeci gibi gelir ve gider hesaplari üzerinden hiçbir kimseye hesap vermeyecek sekilde hareket etmesi manidardir. Öyle ki bir yapi kurmus gibi gözüküyor ve bulundugu iktidar koltugunu kaptirmadan devam ettirmeye çalismaktadir.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı