Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Av.Bülent Kaya “Görünen o ki; Millet İttifakı iktidarına az kaldı!

Av.Bülent Kaya “Görünen o ki; Millet İttifakı iktidarına az kaldı!

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı gelenekselleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber/ Elmas Aydoğan

İlçe merkezinde düzenlenen iftar yemeği Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yalcınkaya, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muhammet Yanmaz, Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan vekili Ergün Yalçınkaya, İlçe Yöneticileri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, İş insanları, Yerel Basın mensupları yanı sıra partililer katıldı.

İftar Yemeğinde konuşma yapan Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Vekili Ergün Yalçınkaya “Dayanışma, paylaşma ve kardeşlik iklimini hissettiğimiz, birçok farklı toplum kesiminden misafirlerimizle iftarda bir araya geldik” dedi. Kısa bir selamlama konuşmasının ardından Saadet Partisi İstanbul Milletvekili adayı Av. Bülent Kaya söz verdi.

“Görünen o ki; Millet İttifakı iktidarına az kaldı”

Kaya “2014 yılından beri anayasaya aykırı bir şekilde yönetiliyoruz. Buraya nasıl geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız 2014 seçilince daha önce seçilen Özal’ın Demirel’in bir Cumhurbaşkanının bir Parti ile organik bağının olmamamsı gerekir. Sayın Cumhurbaşkanı seçildikten sonra AKP Kongresine katılarak başkanlık ederek hukuka aykırılık işlemini yapmış oldu. Tarafsızlığını yemin ederek yapmış olsa da cumhurbaşkanlığı yapsa da aynı zamanda AKP’nin genel başkanı hükümetin başakanı ve cumhur başakanı 3 karpuzu bir koltukta taşımaya devam etti. Türkiye Cumhuriyetinde Cumhurbaşkanı tarafsız olması gerekirken miting miting gezerek AKP’ye oy istedi.” Daha sonra Kaya diğer üç parti gibi Millet İttifakı olarak CHP listelerinden seçime gireceklerini söyledi. Bülent Kaya “Görünen o ki, Millet İttifakı iktidarına az kaldı” dedi. Kendisinin de CHP İstanbul 3.Bölgesinden Milletvekili adayı olduğunu ifade ederek partililerden desteklerini istedi. 



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı