Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

AVCILAR`DA EGITIM IÇIN ?ESGÜDÜMLÜ HIZMET? KARARI!

AVCILAR`DA EGITIM IÇIN ?ESGÜDÜMLÜ HIZMET? KARARI!

Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz, Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürü Emin Engin, Avcilar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak Benli`ye egitime sundugu katki için tesekkür etti.

 AVCILAR’DA EGITIM IÇIN “ESGÜDÜMLÜ HIZMET” KARARI!

Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz’dan Baskan Dr. Toprak Benli’e Destek Ziyareti

Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz, Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürü Emin Engin, Avcilar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak Benli’ye egitime sundugu katki için tesekkür etti.
Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz, Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürü Emin Engin ile yardimci müdürleri, Avcilar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret ederek, isbirligi mesaji verdi.

“ISBIRLIGINE AÇIGIZ”
11 Kasim 2104 Sali günü gerçeklesen ziyarette, Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz, sanat ve spor alanlarindaki projeler basta olmak üzere yapilacak tüm çalismalarda, kurum olarak isbirligine açik olduklarini vurguladi.

Konusmasinda, sanatin ve sporun önemine deginen ve Muammer Yildiz, okul disinda, gençlerin donanimlarinin artirilmasi yönünde Avcilar Belediyesi’nin (spor ve sanat alaninda) yürüttügü projeler için Baskan Toprak Benli’ye tesekkür ederek, “En iyi hizmeti için, sonuç odakli çalismamiz gerekmektedir. Halka hizmet için yapilacak tüm çalismalarda her türlü destege haziriz. Her projeye açigiz ” diye konustu.

KURSIYERLERE MEB ONAYLI SERTIFIKA
Avcilar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak Benli de, Istanbul Il Milli Egitim Müdürlügü ile Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün sundugu katkiya tesekkür ederek, egitim konusunda esgüdümlü bir çalisma yürütmeyi arzuladiklarini kaydetti.

Konusmasinda, Avcilar Belediyesi Konservatuari’nin çalismalarina deginen Baskan Dr. Toprak Benli, “Konservatuarimizda, sanatçi ve akademisyen yetistirmeyi hedefliyoruz” dedi. Baskan Handan Toprak Benli, Istanbul Il Milli Egitim Müdürü Muammer Yildiz, Avcilar Ilçe Milli Egitim Müdürü Emin Engin’e, Avcilar’a yapilacak Olimpik Spor Tesisleri ve Spor Lisesi hakkinda maketi üzerinden bilgi verdi. 

Avcilar Belediyesi Kültür Merkezi ve Kent Evleri’ndeki kursiyerlere verilecek sertifika konusunda Milli Egitim Bakanligi (MEB) ile imzalanan protokol hakkinda da bilgi veren Baskan Dr. Toprak Benli, “Kültür Merkezi ve Kent Evleri’mizde verilen ücretsiz kurslara, Kültür Müdürlügümüz ile MEB onayli ortak sertifikasyon verecegiz” açiklamasinda bulundu.

Toplantiya, Avcilar Belediye Baskan Yardimcisi Burçin Baykal, Avcilar Belediye Baskan Yardimcisi Tuna Yüksel Özcan, Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri ve Ilçe Baskani Bayram Acar da katildi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı