Avcilar`da Grup Mektup`a Saldiri!

Avcilar`da Grup Mektup`a Saldiri!

Avcilar`da Belediye önünde türküler söyleyen müzisyenlere üç yobaz tarafindan saldiri düzenlendi. Saldiran kisiler arasinda iki gencin yanlarin da pitbull cinsi köpek getirmeleri dikkat çekti.

 Avcilar’da Grup Mektup’a Saldiri!

Avcilar’da Belediye önünde türküler söyleyen müzisyenlere üç kisi tarafindan saldiri düzenlendi. Saldiran kisiler arasinda iki gencin yanlarin da pitbull cinsi köpek getirmeleri dikkat çekti.

Gruba saldiranlardan bir kisinin söyledikleri su sekilde;”Müslüman bir ülkede Yahudi müzikleri çaldirmam!, Burada her gün Yahudi müzigi çalamazlar, ben müsade edemem, imanim müsade edemez”

Avcilar ilçesinde çok sevilen müzisyen grubu ‘Grup Mektup’ vatandaslar tarafindan yalniz birakilmadi. Çevredeki duyarli vatandaslarin müdahale etmesi ile yobaz kisiler müzisyen gençlerden uzaklastirildi. Yobaz gruba vatandaslardan sert tepkiler geldi ‘Türküler ne zamandan beri Israil müzigi oldu, Müslümanlik bu degil’ diyerek tepki gösterdiler. Bir çok insan genç müzisyenlere destek vererek türkülerini söylemeye devam etmelerini istediler.

Bazi vatandaslar bu saldirilarin  Avcilar’a ve ülkemize çok zarar verecegini, göz yumarsak sonraki zamanlarda dahada kötü hâller alacagini belirterek vatandaslari duyarli olmaya çagirdilar.Kaynak Haber Avcilar