Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

Avcilar halki ?çöp oyunu`na gelmedi

Avcilar halki ?çöp oyunu`na gelmedi

Avcilar`da bazi kisilerin farkli siyasi hesaplarla belediyeyi yipratmak amaciyla temizlik isçilerinin greve yönlendirmesini fark eden vatandaslar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak`in arkasinda durarak çöpleri topladi.

 Avcilar halki ‘çöp oyunu’na gelmedi

Avcilar’da bazi kisilerin farkli siyasi hesaplarla belediyeyi yipratmak amaciyla temizlik isçilerinin greve yönlendirmesini fark eden vatandaslar Belediye Baskani Dr. Handan Toprak’in arkasinda durarak çöpleri topladi.

Son iki yilda Istanbul’daki 39 ilçe arasinda temizlik alaninda en basarili belediyeler arasinda gösterilen Avcilar Belediyesi’nde bazi siyasiler özellikle temizlik isçilerini greve yönlendirerek belediyenin çalismalarina darbe vurmak istedi. Caddelerde biriken çöp fotograflarini çekerek yandas medya üzerinden ve sosyal medyada “Çöpler toplanmiyor” havasi estirilerek belediye baskani yipratilmaya çalisilacakti. Durumu fark eden vatandaslardan Belediye Baskani Dr. Handan Toprak’a destek geldi. Bazi esnaflar kendi isyerlerinin önünü temizleyerek, bazilari da belediye araçlarina yardimci olarak çöp topladi.

avcilar-cop2

Avcilar Manset’in muhabirlerine konusan vatandaslar, “Nereye gitsek Avcilar Belediyesi’nin temizlik alanindaki basarisindan konusuyorlar. Tabi bu siyasi olarak bir kesimi rahatsiz ediyor. Bu yüzden özellikle temizligi sekteye ugratip Belediye Baskanini bunun üzerinden yipratmaya çalisiyorlar. Sokaga çöp birakip kendi biraktigi çöpleri çekip sosyal medyada paylasanlari bile gördük. Onlara bu firsati vermeyecegiz” diye konustular.

avcilar-cop3




  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli