Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

AVRUPA BIRLIGI BAKANIN NOEL BAYRAMI TEBRIK MESAJI

AVRUPA BIRLIGI BAKANIN  NOEL BAYRAMI TEBRIK MESAJI

Hristiyan vatandaslarimizin idrak edecekleri Noel Bayrami`ni tebrik ediyor, insanligin barisa, huzura ve esenlige olan özleminin son bulmasini diliyorum. Üzerinde bulundugumuz cografyada birbirimize karsi hosgörü ve kardeslik duygulari ile asirlardir bera

AVRUPA BIRLIGI BAKANIN  NOEL BAYRAMI TEBRIK MESAJI

Degerli Yerel Medya Mensuplari,

Avrupa Birligi Bakani ve Basmüzakereci Sayin Egemen Bagis’in Hristiyan aleminin Noel Bayrami vesilesiyle yayinladigi mesaj asagida sunulmaktadir.

 Saygilarimizla,

 Avrupa Birligi Bakanligi

Sivil Toplum, Iletisim ve Kültür Baskanligi

T: (312) 218 13 77

F: (312) 218 13 75

E: abis@ab.gov.tr 

AVRUPA BIRLIGI BAKANI VE BASMÜZAKERECI SAYIN EGEMEN BAGIS’IN NOEL BAYRAMI TEBRIK MESAJI

Hristiyan vatandaslarimizin idrak edecekleri Noel Bayrami’ni tebrik ediyor, insanligin barisa, huzura ve esenlige olan özleminin son bulmasini diliyorum. Üzerinde bulundugumuz cografyada birbirimize karsi hosgörü ve kardeslik duygulari ile asirlardir beraber yasiyoruz. Bu kardeslik ortamini daha da pekistirmek, ülkemizin birlik ve beraberligini daha da güçlendirmek adina büyük bir özveri ile çalismalarimiza devam ediyoruz.

Hükümet olarak 11 yildir bu kardesligi daha da güçlendirmek, ülkemizin birlik ve beraberlik atmosferini pekistirmek için ciddi bir hassasiyet içerisindeyiz.

Bu hassasiyetimizin en somut tezahürü Avrupa Birligi sürecinde gerçeklestirdigimiz reformlardir.

Ülkemizdeki farkli inanç gruplariyla sevgi birlikteligimizi demokrasi ve özgürlükler üzerinde yükseltmekten baska bir gayemiz yok.

Çok sükür ki Basbakanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde 11 yildir gösterdigimiz kararlilik artik farkli inanç gruplarimiz tarafindan da takdir görüyor ve Türkiye’nin ileri demokrasi kararliligi daha güçlü yanki buluyor.

Artik dünün kelimeleriyle konusmuyor, hiçbir tabuyu kabul etmiyor ve bütün meseleleri cesaretle, açiklikla tartisabildigimiz bir Türkiye tasavvurunu gerçege dönüstürmüs bulunuyoruz.

Avrupa Birligi ülkelerini dahi geride birakan reform hizimiz ve kararliligimiz Türkiye’de farkli inanç gruplarinin meselelerinin hal yoluna koyulmasi için de tarihi adimlari beraberinde getirmistir.

 

Avrupa Birligi perspektifimizi her daim canli tutarak, reformlar konusundaki kararliligimizdan taviz vermeyerek ülkemizin demokratik standartlarini ileriye tasimaya devam edecegiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, Hiristiyan aleminin Noel Bayrami`ni kutluyor, tüm dünyaya baris, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bu e-posta mesaji kisisel olup, içeriginden mesaji atan kullanici dogrudan sorumludur. Bu mesajin içerigi ve/veya ekleri hiçbir sekilde izinsiz kullanilamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlislikla size gönderilmisse ya da mesajin muhatabinin siz olmadigini düsünüyorsaniz, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyariniz. 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli