Tarih: 01.01.2018 00:00

Avrupa Firsatlarini Belediyeden Ögrenin!

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Avrupa Firsatlarini Belediyeden Ögrenin!

 

Esenler Belediyesi, gençler için egitim ve gençlik alanlarindaki Avrupa firsatlari hakkinda bilgi saglayan EURODESK’in Türkiye Temas Noktasi seçildi. Esenlerli gençler bu sayede Avrupa firsatlari ile ilgili ihtiyaç duyduklari bilgiye güncel, anlasilir, güvenilir ve ücretsiz bir sekilde ulasabilecek.

Esenler Belediyesi Dis Iliskiler Müdürlügü, tüm Avrupa Birligi ve diger program ülkelerinde kurulan, Türkiye’de de 2008 yilinda Avrupa Birligi Bakanligi Türk Ulusal Ajansi tarafindan hayata geçirilen, gençler için egitim ve gençlik alanlarindaki Avrupa firsatlari ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katilimi hakkinda bilgi saglayan Avrupa Bilgi Aktarim Agi EURODESK’in Türkiye Temas Noktasi seçildi. 
Türk Ulusal Ajansi tarafindan EURODESK Türkiye Temas Noktasi olmasi onaylanan Esenler Belediyesi Dis Iliskiler Müdürlügü, Esenlerli gençleri Avrupa firsatlari hakkinda haberdar etme ve bilgilendirme hizmeti vermeye basladi. Hizmet sayesinde Esenlerli gençlerin, Avrupa firsatlari ile ilgili ihtiyaç duyduklari bilgiye güncel, anlasilir, güvenilir ve ücretsiz bir sekilde ulasabilmesi saglaniyor.

EURODESK Türkiye gençlere; e-posta, telefon, faks ve yüz yüze görüsme ile ücretsiz soru yanitlama, soru sahiplerine öneri ve yardim hizmetleri, fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erisimi saglanmasi, egitimler düzenlenmesi ve destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diger etkinliklerin düzenlenmesi, kaynak materyallerin basilmasi ve dagitilmasi, Gençlik Programi ile ilgili bilgilerin yayginlastirilmasi gibi alanlarda hizmet veriyor.

Avrupa firsatlari hakkinda bilgi edinmek isteyen Esenlerli gençler, disiliskiler@esenler.bel.tr adresine sorularini yazabilir veya 0212 432 20 17 numarali telefonu arayarak merak ettikleri her seyi sorabilirler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —