Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Avsar ?Belediye yüz trilyon borç halinde?

Avsar ?Belediye yüz trilyon borç halinde?

HDP Esenler Belediye Es Baskani Nuriye Avsar Esenler Menderes Mahallesi seçim irtibat bürosunun açilisinda ?Mutlaka demokratik bir Cumhuriyet, ortak bir vatan yaratmak zorundayiz. Belediye yüz trilyon borç halinde? ifadesinde bulundu.

Avsar Belediye yüz trilyon borç halinde”

“Mutlaka demokratik bir Cumhuriyet, ortak bir vatan yaratmak zorundayiz”

Gelin hep birlikte 30 Mart’ta bir bahar olusturalim.

HDP Esenler Belediye Es Baskani Nuriye Avsar Esenler Menderes Mahallesi seçim irtibat bürosunun açilisinda “Mutlaka demokratik bir Cumhuriyet, ortak bir vatan yaratmak zorundayiz. Belediye yüz trilyon borç halinde ifadesinde bulundu.

HDP, Esenler Ilçesi Kazim Karabekir Mahallesi`nde seçim bürosu açilisi gerçeklestirdi. Açilista konusan Esenler Belediyesi Esbaskan adayi Nuriye Avsar, "Bütün ezilenler ve ötekilestirilenler için, bütün halklarin inançlarini yasatmak için geliyoruz" dedi.

HDP Esenler ilçe örgütünün seçim irtibat bürosunun açilisin çok sayida partiliye seslenen Avsar;

“Bugün Türkiye % 40 devalüasyon yasiyor. Bunlar almis basini gidiyor. Bu kimin cebinden çikacak, tabi ki halklari fakirlestirecektir. O yüzden biz diyoruz ki ne darbe, ne de çözümsüzlük. Mutlaka demokratik bir Cumhuriyet, ortak bir vatan yaratmak zorundayiz. Bizler Esenler halki olarak, sizlerin bize vermis oldugu bu görevi layikiyla yerine getirecegimizi belirtmek istiyoruz.  Gelin hep birlikte 30 Mart’ta bir bahar olusturalim. Bahari Esenler`e getirelim. Biz Esenler`de yapilan haksizliklari da çok iyi biliyoruz. Bugün metronun yapilisi insanlarin yasamini kolaylastirmistir. Bu fikri kim olusturmustur? Ulastirma Bakanligi. Bugün hiçbir sekilde faaliyette olmayan devlet hastanesi olusturulmus. Bu fikri kim olusturmustur? Saglik Bakanligi.”

 Belediye yüz trilyon borç halinde.

Avsar “Bugün gidin bakin harcamalara, su anda belediye yüz trilyon borç halinde. Buna dur diyecek miyiz? Siz hangi çalismayi yapip da yüz trilyon borçlaniyorsunuz. 500 tane proje yaptiginizi iddia ediyorsunuz. Bir çorba dagitimini bile proje kapsamina almissiniz. Biz sevgili kadinlar bu proje içerisinde iki tane kendilerine göre önemsedikleri proje var. Bu projelerden bir tanesi Kadinlar Meslek Edindirme programidir. Nedir biliyor musunuz? Kadinlar daha iyi nasil refakatçilik yapabilir? Kadinlar daha nasil hasta bakiciligi yapabilir? Kadinlar daha iyi nasil çocuk bakiciligi yapabilir? Biz bunlara karsi dur diyecegiz. Her mahalleye ücretsiz kres yaptiracagiz. Ikincisi her mahalleye hasta ve bakim evlerini ücretsiz halkin hizmetine sunacagiz.” 

Belediyecilik sadece ESKAM`dan ibaret degildir.

Avsar “Belediyecilik halkin maddi ve manevi degerlerini ayni zamanda yükseltmektir. Sevgili gençler; bugün hükümetin,devletin özel bir politikasiyla 10 yildir kat kat yükselen madde bagimliligi, sevgili anneler, sevgili babalar sizler burada gökdelenleri mi yükseltelim bunlari mi istersiniz, yoksa sevgili gençlerimize, kadinlarimiza, sizlere is imkâni mi sunalim bunlari mi istersiniz? Hangisini tercih edersiniz? Tabi ki gençlerimize is imkânlarini yaratmak zorundayiz. Gençlik sözde madde bagimliligindan kurtulmaya çalistiklari bir projeyi açikliyorlar. Gençlik bizim gelecegimizdir, gururumuzdur. Hepinize katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum. Kâzim Karabekir seçim büromuzun bu seçimlere hayirli olmasini diliyorum.”

 



  • Salı 17.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli