Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Axis AVM`de TMT yemek hizmetleri Vatandasin sagligi ile oynuyor.

Axis AVM`de TMT yemek hizmetleri Vatandasin sagligi ile oynuyor.

halkin en çok güvendigi ve ugradigi lüks magazalarin yer aldigi Axsis alisveris merkezinde faaliyet gösteren TMT Yemek hizmetleri Tic. Ltd. Sti.`ne ait ?Antep Uzun Çarsi Lahmacun evi? adiyla faaliyet gösteren is yeri oldugu tespit edildi..

 

 

Axis AVM’de TMT yemek hizmetleri Vatandasin sagligi ile oynuyor.

Lahmacun kiymasinin içersine At eti katanlar da tespit edildi.. Bu firmalari biz de teshir ediyoruz.. Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanligi Türkiye’nin her yerinde oldugu gibi, Istanbul Kagithane bölgesinde de gida maddeleri üzerinde hizmet veren firmalari da kontrolsüz birakmiyor. Bunlardan biri de Kagithane’nin en gözde mekani ve tek alisveris merkezi olarak taninan, halkin en çok güvendigi ve ugradigi lüks magazalarin yer aldigi Axsis alisveris merkezinde faaliyet gösteren TMT Yemek hizmetleri Tic. Ltd. Sti.’ne ait “Antep Uzun Çarsi Lahmacun evi” adiyla faaliyet gösteren is yeri oldugu tespit edildi..

 
 

Bakanlik görevlilerinin yaptigi kontroller sonucu TMT Yemek hizmetleri Tic. Ltd. Sti.’ne ait “Antep Uzun Çarsi Lahmacun evi” tarafindan imal edilen ve müsterilerine sunulan lahmacun harcinin içersine Sakadat eti katildigi tespit edilmistir.

 

Ikinci bir is yeri ise yine Kagithane Çaglayan Mahallesi Vatan caddesi üzerinde  BOLET Gida ithalat, ihracat sanayi San. Ve Tic. Sti. (CANET) isimli isyerinin Dana kiyma etinin içersine Kanatli hayvan eti kattigi tespit edilmistir.

 

 

 

Yine Kagithane Çeliktepe Mahallesi Inönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren  Mehmet Çesmen’e ait “Çitir Pide ve Lahmacun salonu” isimli isyerinin ürettigi Lahmacun kiymasinin içersine AT eti katildigi tespit edildi..

 

IÇKIYE HILE KARISTIRAN TEKEL BAYILERI..

 

Koca Tekel bayi, Çaglayan Vatan caddesi, markasiz viski, Votka, Raki,

 

Gültepe Budak sokakta faaliyet gösteren Orhan Er’e ait tekel bayi..

 

Telsizler Mah. Talatpasa Cad. Gültepe gida, Tas. Insi San. Ltd. Sti. isimli is yeri..

 

Emniyet Evleri Mahallesi Billur  sokakta faaliyet gösteren Emine Yilmaz’a ait  “EMINE MINI MARKET” isimli  is yeri,

 

Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesinde faaliyet gösteren  Koç Tekel, Kemal Koç’a ait tekel bayilerinde  asagidaki cetvelde gösterilen sahte içkilerin satildigi tespit edilerek, kendilerine bakanligin gösterdigi tarifeler üzerinden para cezasi uygulanmistir.

 

 

 

Gida Tarim ve Hayvancilik Bakanliginin yaptigi kontroller sonucunda sahip oldugu bilgileri, 5996 Sayili Veteriner Hizmetleri, Bitki Sagligi, Gida ve Yem Kanun’unun 31 inci maddesinin 6 nci fikrasi uyarinca kamuoyunun bilgisine sunabilecegi hükme baglanmistir.

 

Kisilerin hayatini ve sagligini tehlikeye düsürecek sekilde bozulmus, degistirilmis gidalari üreten ve/veya satan firmanin adi, ürün adi, markasi, parti ve/veya seri numarasinin Bakanlik resmi internet sitesinde Bakanlikça kamuoyunun bilgisine sunarak duyurmaktadir.. Bu kapsamda, laboratuar sonucu ile taklit ve tagsis yapildigi kesinlesen ürünlere ait bilgiler  dogrultusunda yöremiz olan ve Kagithane ilçesinde vatandaslari uyarmak amaciyla  bu konuda gida maddesi ve alkollü içeceklere hile yapan is yerleri teshis edilmistir.

 

Biz de YÖN gazetesi olarak bu gibi is yerlerinin yaptigi yasa disi satislar nedeniyle kamu oyunun bilgilerine sunarak, hiçbir kurumun veya is yerinin vatandasin sagligi ile oynamaya haklari olmadiginin altini bir kez daha çizmis bulunuyoruz. Kaynak: Yön Gazetesi



  • Perşembe 22.5 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.2 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu