Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Ayar`in Cenazesinde Siyasetten Is Adamina Kadar Herkes Vardi

Ayar`in Cenazesinde Siyasetten Is Adamina Kadar Herkes Vardi

Esenler Fevzi çakmak Mahallesinde ikamet eden, aslen Trabzon, Maçka dogumlu 88 yasinda ki Ahmet Ayar, Cumartesi günü tedavi gördügü Büyükçekmece`de özel bir Hastane`de vefat etti.

Ayar’in Cenazesinde Siyasetten Is Adamina Kadar Herkes Vardi

Esenler Fevzi çakmak Mahallesinde ikamet eden, aslen Trabzon, Maçka dogumlu 88 yasinda ki Ahmet Ayar, Cumartesi günü tedavi gördügü Büyükçekmece’de özel bir Hastane’de vefat etti.
 
Esenler Cumhuriyet meydaninda 24 Haziran Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçimleri yapan siyasiler Ayar’in cenaze namazina katilim saglamak için çalismalarina ara verdiler. Ayar’in cenaze namazina katildilar. Esenler Belediye Baskani Göksu ve meclis üyeleri, Iyi parti ve saadet partisi ilçe baskanlari, ilçe yöneticileri, Milletvekili adaylari, CHP eski Milletvekili adayi Cemal Kaya ve ilçe yöneticileri, is adamlari, vatandaslar cenaze namazina katilarak taziyete bulundular.
 
Esenler’li isadamlari Yilmaz Ayar, Hüseyin Ayar, Turan Ayar, Mehmet Ayar’in babasi olan Ahmet Ayar’in cenazesi Pazar günü Esenler merkez Camii’nde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Arnavutköy – Haraççi köy Mezarliginda topraga verildi. Cenaze namazi öncesi Ahmet Ayarin çocuklari taziyeleri kabul etti.
 
Mehmet Ayar taziye mesaji yayinladi
Haraççi köy mezarliginda taziyeleri kabul eden merhum Ahmet Ayar’in is adami oglu Mehmet Ayar ailesi adina taziye mesaji yayinladi.
Mehmet Ayar,  “yakalandigi hastalik sonucunda uzun bir süredir tedavi gören sevgili babami kaybettigimiz için çok üzgünüz. Bu vefat hadisesinden dolayi cenazeye katilan, çelenk gönderen, evimize gelen, telefonla arayan, mesaj gönderen ve sosyal medya araciligi ile acimizi paylasan, siyasi çalismalarina ara vererek bizlerle olan siyasi partilerimizin çok degerli insanlarina, tüm akraba, dost ve arkadaslarimiza, tanidik ve tanimadik tüm kardeslerimize ailemiz adina tesekkürü bir borç bilirim.
Hepiniz sag olun, var olun…” dedi.



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli