Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

Aydin ? Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir?

Aydin ? Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir?

Aydin ? Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir. Bu ise CHP`li girmek istiyorsa CHP`li olsun. MHP`li ise MHP`li, dindar ise dindar, Alevi ise Alevi biz buna bakariz?

Aydin ” Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir”

SP Genel Baskan Yardimcisi Birol AYDIN katildigi SP Esenler ilçe teskilati " Mili ittifakin ISTANBUL 2. Bölge Aday Tanitim " etkinliginde konusan Aydin ” Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir. Bu ise CHP’li girmek istiyorsa CHP’li olsun. MHP’li ise MHP’li, dindar ise dindar, Alevi ise Alevi biz buna bakariz” dedi.

SP Esenler ilçe teskilati " Mili ittifakin ISTANBUL 2. Bölge Aday Tanitim " etkinligi bir araya geldiler.

Golden Way Otelde düzenlenen yemege 2.bölge milletvekili adaylari Birol Aydin, Erol Urhan, Sefer Yesilyurt, Il Baskan Yardimcilari, Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, Ilçe Yöneticilerinin yani sira 1000 kisilk partililer katildi.

 

“Milli görüsün oyuna algi operasyonuyla sahip çikanlara balyoz gibi darbe indirdik”

Açilis konusmasini Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya “Milli ittifaktan dolayi Büyük birlik Partisi ile birlikte seçim koordinasyon merkezimizi olusturduk. Mahallelerimizde seçim Irtibat bürolarimizi açtik. Tanitim materyallerimizi de bürolarimiza halka dagitmak için hazirladik.20 gündür seçim programina göre sahaya indik çalisiyoruz. Esenlerde sunu gördük yapmis oldugumuz ittifak ve daha önceki dönemlerde benim partim baraji geçemiyor. Bende o yüzden falanca parti gelmesin diye, filanca partiye oy veriyorum diyen milli görüsçü kardeslerimin tamamina öyle bir güven gelmis ki milli görüsün oyuna algi operasyonuyla sahip çikanlara balyoz gibi darbe indirdik..”

“Asgari ücret açlik sinirinin kesinlikle üstünde olacak”

2. Bölge Milletvekili Adayi Erol Urhan “bir seçim beyannamemiz var hep beraber okuyalim. Mesela yerinde yönetim diyoruz. Bakiyoruz ki muhtarlara meclis üyeligi statüsü kazandirilmis.150 bin imza ile TBMM dilekçe komisyonuna halkimiz kanun teklifi verecek. Asgari ücret açlik sinirinin kesinlikle üstünde olacak. Isçiye emekliye memura gelir gelmez % 50 zam verilecek.”

“Bir kismi az dindar bir kismi çok dindar olacak”

2.Bölge Milletvekili Adayi Birol Aydin “ biz çok arzu ediyoruz, herkes saadet partili olsun. Çünkü dünya ahret saadeti buradan geçiyor. Ama bildigimiz bir sey var bu ülkede herkes saadet partili olmayacak. Bir kismi o partili su partili olacak. Bir kismi az dindar bir kismi çok dindar olacak. Biri evliya, biri eskiya olacak. Biri sagci biri solcu olacak. Biz bunlarla gelecegi insa edecegiz. Toplumu bir kismini ya bendensin ya karsi taraftasin. Sana yasama hakki yok, söz hakki yok. Böyle bir anlayis yok.

“Bunlar sahibinin sesi gibi davranmaya baslamis”

Aydin devamla “Türkiye buraya dogru gidiyor. Bunlar yanlis parlemonta daki siyasi partileri daha verimli hale getirmek. Yetismis onlarca binlerce nitelikli insanimiz var bu ülkede. AK partili olur CHP olur. Bunlarin çogu bastirilmis. Bunlar sahibinin sesi gibi davranmaya baslamis. Valisi, de kaymakami da daire baskani da mühendisi de tübitaki da aselsani da bunlarin hiç biride özgür ifadesi ile davranmiyor. Is yapamaz hale geldi. Açacaksin fikirlerini ifade edecekler. Bunlar bizim insanlarimiz. Mesele ehliyet ve liyakat meselesidir. Bu ise CHP’li girmek istiyorsa CHP’li olsun. MHP’li ise MHP’li, dindar ise dindar, Alevi ise Alevi biz buna bakariz. Yüzlerce binlerce yetismis nitelikli insanimiz var.13 yildir soruyorlar kadrolariniz var mi var tabii ki mevcut kadrolar bizim. Bizim insanlarimiz bunlar. Sadece önünü açacaksin. Ne yapacaksin özgün ve özgür sekilde sevk idare edeceksin.” Dedi.

 



  • Salı 17.5 ° / 14.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli