Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Aydin, Milletvekili Olmak Için Istifa Etti

Aydin, Milletvekili Olmak Için Istifa Etti

Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin, AK Parti`den milletvekili adayi olarak seçimlere katilabilmek için görevinden istifa etti.

Aydin, Milletvekili Olmak Için Istifa Etti

Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin, AK Parti’den milletvekili adayi olarak seçimlere katilabilmek için görevinden istifa etti.

Haziran 2015 de seçimlerde aday Adayi olacakken yaptigi istisareler sonucunda son anda milletvekilligi aday Adayi olmaktan vazgeçmisti. Haziran 2018 seçimlerinde ise AK Parti’den milletvekili adayi olarak seçimlere katilabilmek için görevinden istifa etti.

Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin Haziran 2015 seçimlerde aday Adayi olma gerekçesini su sözlerle dile getirmisti.

Aydin “Milletvekili olma istegim ( hayirda yarisma kültürü çerçevesinde ) Yillarca çalisma sonucu Olusan bilgi birikimimi, iliski sermayemi, kamu ve özel sektör tecrübelerimi ve de bilhassa Istanbul anlayis ve çalisma yöntemini memleketim, hemserilerim ve Ülkem için kullanarak milletimin hayir dualarini almakti.

24 Haziran 2018 tarihinde yapilacak olan erken seçimlerde AK Parti’den adaylik basvurusu yaparak görevinden istifa eden Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin’in adaylik basvurusunun parti merkezi tarafindan kabul edildigi belirtildi.

Iste o haber

AYDIN, ADAY ADAYI OLMADI

Genel seçimde Giresun’dan milletvekili aday adayi olmak için çalismalar yapan Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi Faruk Aydin; AKP MKYK Tavsiye Karari geregince aday adayi olmadigini ve görevinden istifa etmedigini açikladi…

http://www.gazeteesenler.com/Haber/Yerel-Haber/12022015/AYDIN-ADAY-ADAYI-OLMADI.php



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli