7 Aylik bebek 8 Bin TL Bulunmazsa Kör Olacak

7 Aylik bebek 8 Bin TL Bulunmazsa Kör Olacak

Ülkelerindeki iç savastan kaçip Istanbul`a gelen Suriyeli bir ailenin 7 aylik bebekleri, 8 bin lira bulunamazsa gözlerini kaybedecek. El ve ayaklarinda da 6`sar parmagi olan bebegin ailesi, uzanacak yardim elini bekliyor.

 7 Aylik bebek 8 Bin TL Bulunmazsa Kör Olacak

Ülkelerindeki iç savastan kaçip Istanbul`a gelen Suriyeli bir ailenin 7 aylik bebekleri, 8 bin lira bulunamazsa gözlerini kaybedecek. El ve ayaklarinda da 6`sar parmagi olan bebegin ailesi, uzanacak yardim elini bekliyor.

Yeni bir yasam ümidiyle ülkelerinde yasanan iç savastan kaçarak Türkiye`ye siginan Suriyeli ailenin drami devam ediyor. Esenler`de bulunan bir binada kalan Isa ailesinin henüz 7 aylik olan bebekleri yüksek göz tansiyonu hastasi. Dogustan elleri ve ayaklarinda altisar parmagi bulunan Mahmud Isa Bebek maddi imkansizliktan dolayi tedavi ettirilemiyor.

Hayirseverlerin yardimini beklediklerini ifade eden baba Muhammed Isa "Biz Suriye`de savastan kaçtik. Çocugum çok rahatsiz. 7 hastaneye gittik bize ameliyat dediler. Ameliyat degerinin yaklasik 8 bin lira oldugunu söylediler. Imkanimiz olmadigi için ameliyat ettiremiyoruz" dedi.

"Ameliyat Olmazsa Gözlerini Kaybedecek"

"Çocugumda yüksek göz tansiyonu var" diyen baba Mahmud Isa, "Ameliyat olmazsa gözleri kör olacak. Biz hayirseverlerden yardim istiyoruz. Doktorlarin eger ameliyat olmazsa çocugumun kör olma durumu çok yüksek diyor. Ben çocugumun kör olmasini istemiyorum. Ayrica çocugumun elleri ve ayaklarinda dogustan altisar parmaklari var buda bir sorun" seklinde konustu.

"3 Günde 100 Liralik Ilaç Masrafi Var"

Çocuguna 3 günde 100 liralik ilaç almak durumunda oldugunu sözlerine ekleyen babaMuhammed Isa "Aylik 300-400 liraya çalisiyoruz. Geçimimizi zor sagliyoruz. Tedavi için yardim bekliyorum" dedi