Tarih: 01.01.2018 00:00

32 Ayri Hirsizlik Suçundan Aranan Sahis Yakalandi!

Facebook Twitter Linked-in

 32 Ayri Hirsizlik Suçundan Aranan Sahis Yakalandi!

Esenler’de bir eve baskin düzenleyen polis aralarinda silahlarinda oldugu çok sayida hirsizlik esyasi ele geçirdi. Olayla ilgili 32 suçtan aranan M.D.’nin esi Ö.D. isimli kadin gözaltina alinirken diger sahsin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

Edinilen bilgiye göre, Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü hirsizlik yaptigi tespit edilen M.D. isimli erkek sahis ile ilgili çalisma baslatti. Yapilan çalismalarin ardindan polis tarafindan Esenler Ilçesi Birlik Mahallesinde bulunan önceden belirlenen bir ikamette baskin düzenlendi Baskinda hirsizlik mallarinin bulundugu tespit edilmesinin ardindan polis ekiplerince yapilan aramalarda 2 adet kurusiki tabanca, bu tabancalara ait 51 fisek, 1 pompali tüfek ve bu tüfege ait 6 fisek, 8 darali agirligi 13.88 gr esrar maddesi, çesitli markalarda 5 kol saati, 4 adet fotograf makinesi, 2 cep telefonu,1 televizyon, 1 dizüstü bilgisayar, 1 Oyun konsolu ve kollari, 2 araba anahtari ve 1 navigasyon cihazi ele geçirildi.

Baskin esnasinda ikamette bulunan Ö.D. isimli kadin gözaltina alinirken, kadinin esi M.D. (23) isimli süpheli erkek sahisin yakalanmasi için çalisma baslatildigi ögrenildi.

Öte yandan, yapilan incelemede, M.D.’nin 18 hirsizlik, 9 uyusturucu madde kullanmak ve bulundurmak olmak üzere degisik suçlardan toplamda 32 adet suç kaydinin oldugu tespit edildi.

Ayrica emniyet, operasyonda ele geçirilen materyallerin sahiplerini tespit etmeye yönelik çalisma baslatti. Çalismada Esenler Ilçesinde meydana gelen 3 ayri ikametten hirsizlik olayina ait çalinan malzemelerin sahipleri tespit edilerek söz konusu esyalarin sahiplerine teslim edildigi belirtildi. Diger malzemelerin sahiplerine teslim edilmesi için çalismalar devam ettigi ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —