Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Ayşegül Erdoğan “Göksu yönetimsel ve siyasi beceriksizliğinizi İslam dinini kullanarak örtemezsiniz”

Ayşegül Erdoğan “Göksu yönetimsel ve siyasi beceriksizliğinizi İslam dinini kullanarak örtemezsiniz”

Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan “Esenler'de bu kadar yönetimsel ve Toplumsal problem varken Siz Sayın Tevfik Göksu yönetimsel ve siyasi beceriksizliğinizi İslam dinini kullanarak örtemezsiniz”

 

Zafer Partisi İstanbul il başkanı Ender Bozanoğlu, Zafer Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Avni Borluk, Zafer Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Ege İşleyenel, Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan ve çok sayıda partili ile AKP’nin kalesi olarak kabul edilen Esenler belediye binası önünde, AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, daha önce attığı FETÖ elebaşını öven sosyal medya paylaşımları ve son olarak bir TV stüdyosunda namaz kılarken çekilen fotoğrafıyla “dini siyasete alet ettiği” gerekçesiyle tepki gösterdi.

Basın açıklamasında Zafer Partisi Esenler İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan “ bizler bir buçuk yıl Esenler ilçe başkanlığı olarak Zafer Partisi Teşkilatımız var. Bir buçuk yıl Esenlerin yerel sorunları için gerekli hassasiyeti gösterdik. Bende son yaşanan sorunları yerel siyasetçi olarak gündeme getirmek istiyorum. 

Sayın Tevfik Göksu belediye başkanlığı yaptığınız Esenler'de, 12 yaşındaki kız çocuğu ve annesi Namık Kemal Mahallesi'nde Afganlar tarafından hücre evinde rehin alınarak taciz edildiğinde neden sessiz kaldınız?

-Araştırmalarımızda Emniyetten aldığımız veri bu Esenler’de suç oranlarında İlk üç sırada taciz ve uyuşturucu var. 

-Esenler'de belediye ekmek kuyruğu sırasında saatlerce sırf daha ucuz ekmek almak için bekleyen beli bükülmüş yıllarca bu ülkeye hizmet yaşlılarımızı yoksulluğa mahkûm etmenizden…

-Temizlik imandandır diyen bir dine mensup olan halkı sokaklarına çöp konteyneri koymanız koymadığınız için çöpleri Kaldırımda ayakaltına bırakmak zorunda bıraktığınızdan nasıl samimi bir Müslüman ve iyi yönetici olduğunuzu biliyor ve görüyoruz.

-Esenler'de bu kadar yönetimsel ve Toplumsal problem varken, siz Sayın Tevfik Göksu yönetimsel ve siyasi beceriksizliğinizi İslam dinini kullanarak örtemezsiniz.

Ama illaki medyaya bir şey servis etmek istiyorsanız, Esenler de evine ekmek götüremeyen kaç yoksul aile var. Esenler'de içinde (Katil mi,  terörist mi )ne olduğu belli olmayan kaç hücre evi var. Vatandaşın ailesi ile oturduğu evin yanı başında kimlerin oturduğundan haberi olmadığı kaç tane hücre evi olduğunu tespit etmelerini istiyoruz. Eserlerde kaç tane göçmen kaçak var. Kaç uyuşturucu satıcı var. Bunlara Esenler'de kim veya kimler göz yumuyor ve kolluyor.

 İşte Asıl bu konularda değinip tespit edip servis ederseniz O zaman hem halka hizmet hem de hakka hizmet etmiş olursunuz” dedi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı