Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Babacan CHP Milletvekili Aday Adayi

Babacan CHP Milletvekili  Aday Adayi

CHP Esenler Eski Ilçe Baskanlarindan,CHP Esenler Eski Belediye Meclis Üyesi ve CHP Istanbul Il Baskan Yardimcisi görevini yürütürken milletvekili aday adayi olabilmek için istifa eden Hasan Babacan aday adayi oldugunu partililere ve hisimlarina verdigi ka

Babacan CHP Milletvekili  Aday Adayi

 

CHP Esenler Eski Ilçe Baskanlarindan,CHP Esenler Eski Belediye Meclis Üyesi ve CHP Istanbul Il Baskan Yardimcisi görevini yürütürken milletvekili aday adayi olabilmek için istifa eden Hasan Babacan aday adayi oldugunu partililere ve hisimlarina verdigi kahvaltida açikladi.

Bakirköy Belediyesi Botanik Parkta yapilan Kahvaltili toplantida  2015 genel seçimlerinde, eger önseçim yapilirsa CHP Istanbul 2.Bölge Milletvekilli Aday Adayi oldugunun duyurusunu yapan Gümrük Müsaviri Hasan Babacan kisa bir konusma yapti. Konusmasina katilimcilara tek tek tesekkürlerini ileterek basladi Babacan;

" Ben daima dogaçlama konusurum. Konusmalarimi yazili yapmam. Bu günde gönlümden geçenleri sizinle saygideger misafirlerimle paylasacagim. ileri yasina ragmen beni burada yalniz birakmayan anneme de saygilarimi sunuyor ellerinden öpüyorum. Eger partimiz önseçim yaparsa ben de ikinci bölgeden milletvekili aday adayiyim. Genç yasimda ilçe baskanligi yaptim. Il yöneticisi görevlerinde bulundum. Siyaseti onur duyacagim çizgide yapmaya gayret ettim.

 

Seçimlere yaklasik alti aylik bir süre var. Önseçim yapilmasi halinde bu süre daha da kisalacak. O nedenle çok iyi çalisarak partimizin görüslerini her kesimden insanlarimiza, gençler ve kadinlarimiza, ev ev hane halkina ulastirmaliyiz. Onlari sürece kataracak çalismalar yapmaliyiz. Geçmisteki eksiklerimizden dersler çikararak iktidar yürüyüsü hizlandirmaliyiz. Eger iktidar olmayi istiyorsak herkes sorumlulugunu iyice bilmeli ve üzerine düseni elinden geldigince yapmalidir. Bu dogrultuda bende halkima faydali olmak için aday adayi olacagim.

 

CHP siyaset söylemini farkindalastirarak halkin dikkatini çekmelidir. Birlikte Düsünmek, Birlikte Konusmak, Birlikte Basarmak parti sloganimiz olmali.Çocuklarimizin gelecegi için Pozitif siyaset zamanidir. 2015 seçimleri sosyal demokrat bir parti olmanin farkini ortaya koyma zamanidir. Üretmenin, yeni kadro yaratmanin, yeniligin, halkçi olmanin zamanidir. Geçmiste CHP bunlari degisik genel baskanlarla basardi. Kiliçdaroglu genel baskanimizla da basaracagiz. Elimizden gelenleri yaparak CHP`yi ve sosyal Demokrasiyi iktidar yapacagiz. Bu nedenle de evin içinden bir arkadasaniz olarak desteklerinizi bekliyorum…”   

 

 



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu