Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Babacan`in annesinden Kiliçdaroglu`na takdir sözleri

Babacan`in annesinden Kiliçdaroglu`na takdir sözleri

Cumhuriyet gazetesinin Parlamento Kulisi bölümünde oldukça çarpici bir iddia gündeme geldi. Ayse Sayin, Erdem Gül ve Mahmut Licali`nin hazirladigi kösedeki habere göre; Basbakan Yardimcisi Ali Babacan`in annesi CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu`na ?Sizi bege

Babacan`in annesinden Kiliçdaroglu`na takdir sözleri

Cumhuriyet gazetesinin Parlamento Kulisi bölümünde oldukça çarpici bir iddia gündeme geldi. Ayse Sayin, Erdem Gül ve Mahmut Licali’nin hazirladigi kösedeki habere göre; Basbakan Yardimcisi Ali Babacan’in annesi CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu`na  “Sizi begeniyle izliyoruz. Çalismalarinizi takdir ediyoruz demisti.Iste Cumhuriyet’in 5’inci sayfasinda yer alan o çarpici haber: 

“Kiliçdaroglu’nun hayrani kim?

CHP lideri Kemal Kiliçdaroglu, geçen haftalarda bir programi nedeniyle Istanbul’a giderken, Esenboga Havaalani’nda ilginç bir olay yasadi. VIP salonunda esi ve yardimcisi ile birlikte oturan bir kadin Kiliçdaroglu’nu görünce, yanina gelip “Sizi begeniyle izliyoruz. Çalismalarinizi takdir ediyoruz” dedi. Kiliçdaroglu bu ilgiden oldukça memnun kaldi, esiyle de selamlasip tanisinca çok ilginç bir tablo ortaya çikti. Çünkü Kiliçdaroglu’nu “takdirle” izledigini söyleyen Basbakan Yardimcisi Ali Babacan’in annesinden baskasi degildi!”

Odatv.com

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli