Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Bagcilar Bel. Engellilere asçilik kursu

Bagcilar Bel. Engellilere asçilik kursu

Engelliler Sarayi bünyesinde gerçeklesen hizmetler, günden güne meyvesini vermeye devam ediyor. Engelliler Akademisi ve Engelsiz Egitim Projesi olarak iki farkli projenin 25 farkli kurs ile hizmet sundugu Engelliler Sarayinda 4 Temmuz Çarsamba günü Asçili

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Bagcilar Bel. Engellilere asçilik kursu

Engelliler Sarayi bünyesinde gerçeklesen hizmetler, günden güne meyvesini vermeye devam ediyor. Engelliler Akademisi ve Engelsiz Egitim Projesi olarak iki farkli projenin 25 farkli kurs ile hizmet sundugu Engelliler Sarayinda 4 Temmuz Çarsamba günü Asçilik kursu ilk mezunlarini verdi.

Yaklasik olarak 3 ay süren egitiminin ardindan mezun olan ögrenciler, usta seflere tas çikartacak bir mönü ile Bagcilarin önemli isimlerinin karsisindaydilar. Bagcilar Kaymakami Veysel YURDAKUL ve Bagcilar Belediye Baskani, Lokman ÇAGIRICI,Bagcilar Ilçe Milli Egitim Müdürü, Mustafa YILMAZ ve yine Bagcilar Halk Egitimi Merkezi Müdürü , Ö. Azmi TORUN` nunda aralarinda bulundugu Bagcilarin bir çok önde gelen ismi, mezunlari bu özel gününde yalniz birakmadilar.

Engelliler Sarayinda endüstriyel mutfak standartlarinda kurulan Asçilik sinifinin mezuniyetlerinde ortaya çikarmis olduklari mönü aldiklari egitimin kalitesini ve özverisini adeta resmeder nitelikteydi. Sadece yemek yapiminin degil ayni zamanda yemegin sunumunun da egitiminin verildigi kurstan mezun olan 12 ögrencinin mutlulugu her hallerinden okunabilmekte.
Kurumda halen devam eden Pastacilik kursu ögrencileri tarafindan Asçilik kursu mezunlarina yapilan mezuniyet pastasi bu dostluk temelinin önemli bir nisanesiydi.

Engelliler Sarayi, Bagcilarda ikamet eden 14–60 yas arasi her türlü engel grubundan kisiye kapilarini samimiyetle açiyor. Kurumun yetkilileri tüm engelli bireyleri bu saraya. Engelliler Sarayina tanismaya bekliyor.



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli