Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

?Bakalim görecegiz el mi yaman bey mi yaman hep beraber görecegiz?

?Bakalim görecegiz el mi yaman bey mi yaman hep beraber görecegiz?

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu`nun iftar programinda konusan MHP Genel Baskan Adaylarindan Meral Aksener ?En tepedekilere seslenmek istiyorum. Hem sabredecegiz, hem korkmayacagiz. Bakalim görecegiz ?elmi yaman bey mi yaman? hep beraber görecegiz? de

“Bakalim görecegiz el mi yaman bey mi yaman hep beraber görecegiz”

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun iftar programinda konusan MHP Genel Baskan Adaylarindan Meral Aksener “En tepedekilere seslenmek istiyorum. Hem sabredecegiz, hem korkmayacagiz. Bakalim görecegiz “elmi yaman bey mi yaman” hep beraber görecegiz” dedi.

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenledigi iftar programini Fatih Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde gerçeklestirdi.

Her yil oldugu gibi bu senede Rumeliler yogun ilgi gösterdigi iftar programina RUBAFED Genel Baskani Ayhan Bölükbasi’nin yani sira CHP Genel Baskan Yardimcisi Yasemin onay Cankurtaran CHP Milletvekilli Bihlun Tamayligil, Gülay Yedekçi ve MHP Genel Baskan Adaylarindan Meral Aksener, Valiler, Kaymakamlar, , Belediye Baskanlari, Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis Üyeleri, Sanatçilar, Is Adamlari, Basinin Degerli Temsilcileri akademisyenler ile birlikte çok sayida Rumeli Balkan camiasindan seçkin davetliler katildi.

Dualar esliginde açilan iftar programinin açilis konusmasini RUBAFED Genel Baskani Ayhan Bölükbasi yapti. Programa katilan tüm konuklara tesekkür eden Genel Baskan Bölükbasi
 selamlasma konusmasinda misafirlerine tek tek tesekkür etti. Bölükbasi, “Bizler Balkanlarin çimentosu oldugumuz gibi tüm kitalara baris getiren ecdadin torunlariyiz. Siz degerli gönül dostlarimiz bizlerin bu davetine icabet ettiginiz için hepinize tesekkür ediyorum ve yaklasan bayraminizi en samimi duygularimla kutluyorum. Bu federasyona gönül vermis gönül insanlar Türkiye’nin çimentosudur. Dün oldugu gibi yarinda olmaya devam edeceklerdir” dedi.

“kizim biz drama pirinciyiz çok su çekeriz” 

Bölükbasi’nin konusmasinin ardindan MHP Milletvekilli Meral Aksener ” “ Siyasetin zirvesinde yer alan dernegimizsin bu güzel programi camiamiza hayirli olsun. Ben bir zor yola çiktim, vallahi yoruldum ve kan, revan içinde katlim. “ölmek var dönmek yok!” Herkes bana mitralyözle ates ediyor. Yani koca koca adamlar beni buldular, sizler Rumeli kadinlarini bilirsiniz ve tanimalari için söylüyorum, söylüyorum duymuyorlar, anlamiyorlar. En tepedekilere seslenmek istiyorum… Iki seyi Rumeli kadinlari yapmaz birincisi KORKMAZ ikincisi ise Rumeli kadini öyle sabirlidir ki. Bakiniz Anneannem bana söylerdi ki “kizim biz drama pirinciyiz çok su çekeriz”  hem sabredecegiz, hem korkmayacagiz. Bakalim görecegiz “elmi yaman bey mi yaman” hep beraber görecegiz” dedi.

Iftar programinda yeni açilan Rumeli üniversitesinin Yönetim Kurulu baskani ve rektörü Eski milletvekilleri ve siyasiler birer selamlama konusmasi yapti. Selamlama konusmalariyla birlikte program sona erdi.



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli