Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Baraçli ?Esenler`den Marmaray`a bir hat açabiliriz?

Baraçli ?Esenler`den Marmaray`a bir hat açabiliriz?

Esenler Belediyesinin Esenler Mahalle Muhtarlari ile çesitli kurumlarin yetkililerini bulusturma toplantilari konusan IETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçli ?Esenler`den Marmaray`a bir hat açabiliriz. Böylece Esenlerli vatandaslarimizin Marmaray araciligi i

Baraçli “Esenler’den Marmaray’a bir hat açabiliriz”

Esenler Belediyesinin Esenler Mahalle Muhtarlari ile çesitli kurumlarin yetkililerini bulusturma toplantilari konusan  IETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçli “Esenler’den Marmaray’a bir hat açabiliriz. Böylece Esenlerli vatandaslarimizin Marmaray araciligi ile Anadolu yakasina geçmeleri daha kolaylasir” diye konustu.

Esenler Belediyesinin Esenler Mahalle Muhtarlari ile çesitli kurumlarin yetkililerini bulusturma toplantilari kapsaminda IETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçli ile bir araya geldi. Baraçli, Esenler’e yeni müjdeler verdi. Baraçli IETT’nin mobiett adli akilli durak uygulamasi ile vatandaslarin telefonlarindan otobüsün duraga ne zaman gelecegini ögrenebileceklerini söyledi.

Esenler Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen toplantida konusan IETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçli da IETT olarak Istanbul’da yürüttükleri çalismalari özetlerken, “Içerisinde internet, telefon sarj cihazlari da olan yüksek teknolojik donanimli IETT otobüslerini devreye soktuk. Zaman içinde bunlari çogaltacagiz. Daha düzenli bir hizmet için Adalar hariç tüm ilçelerimize birer Ilçe Amiri atadik. Su anda Esenler’e 7 adet akilli durak yaptik. Bunlari çogaltacagiz. Ancak, teknoloji sayesinde artik her durak akilli durak haline geldi. Yolcularimiz IETT mobiett adli akilli durak uygulamasini AppStore’den indirerek bekledikleri otobüsün duraga ne zaman ulasacagini ögrenebilirler” dedi.

Daha önce yapilan toplantilar ve kendilerine iletilenler dogrultusunda Esenler’den bir çok noktaya yeni hatlar açtiklarini söyleyen Baraçli, “Simdi muhtarlarimizin talepleri istikametinde yeni güzergahlar ve düzenlemeler de yapabilir. Mesela; Esenler’den Marmaray’a bir hat açabiliriz. Böylece Esenlerli vatandaslarimizin Marmaray araciligi ile Anadolu yakasina geçmeleri daha kolaylasir” diye konustu.

MUHTARLARDAN TESEKKÜR VE TALEP

Toplantida daha sonra Esenler’in Mahalle Muhtarlari tek tek söz alarak mahalleleri ile ilgili ulasim konusunda taleplerini dile getirdiler. Muhtarlarin birçogu, önceki toplantilarda IETT yetkililerine ilettikleri birçok problemin çözüldügünü kaydederek tesekkürlerini belirttiler ve yeni bazi taleplerde bulundular.  Bazi muhtarlar özellikle sabah 06.00-09.00 saatleri arasinda otobüs sayilarinin artirilmasini isterken bazi muhtarlar da yeni durak talebinde bulundular.

Muhtarlarin taleplerini tek tek dinleyen ve not alan IETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçli, “Mahallelerin sikintilarini en iyi muhtarlarimiz bilir. Söylediginiz bu konular üzerinde arkadaslarimizla çalisacagiz ve mümkün olanlari hemen çözecegiz. Amacimiz, vatandaslarimiza daha hizli ve verimli bir hizmet sunmaktir. Muhtarlarimiz ve ilçe belediyemiz ile isbirliginde Esenler’deki toplu ulasimda sikinti birakmayacagiz” seklinde konustu.

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false